Lyn hurtig italiensk salat

Pimp dit vand

IMG_3732Varmen har saftsusme fundet lille Danmark! Og det er derfor ekstra vigtigt, at huske at få drukket nok vand. Det har du helt sikkert hørt før, men det bliver det ikke mindre vigtigt af..

Væskebalancen er afgørende for dit helbred, og noget kroppen skal bruge både inden i og uden for cellerne for at fungere optimalt. Mens langvarrigt underskud kan være alvorligt, er et mindre og kortvarrigt underskud ubehageligt. For lidt væske kan give symptomer som hovedpine, forstoppelse, øget appetit, svimmelhed og tør hud.

Som tommelfingerregel skal du sigte efter 1,5-2 liter vand dagligt. Er det varmt i vejret, er du syg med feber og eller opkast, eller træner du så du sveder, så skal der ekstra vand ind!

Vand smager.. ja af vand. Der er ikke meget spræl i, og jeg kan selv godt gå lidt død i vandsmagen og have lyst til noget smag. For ikke at falde over i for meget saft, sodavand eller juice, kommer jeg frugt og grønt i vandet og stiller det på køl. Det er på en eller anden måde nemmere at klemme nok ned i varmen. Som yderligere bonus, er dit vand nu også instagram-værdigt ?

Brug var du har, men brug kun økologisk, da sprøjtegiftene ellers vil ende i dit vand.

Jeg elsker den kombi på billedet med jordbær, ingefær og mynte. Men agurk, lime og mynte eller appelsin, citron og hindbær er også super godt!

Du skærer det simpelthen bare i tynde skiver og kommer det i en vandkaraffel med vand og stiller på køl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyn hurtig italiensk salat