En rosé-værdig weekend!

Sommerens salat til grill aftenerne

18762974_10154425695621175_1067177134_n

I sidste uge lavede jeg denne her salat sammen med familien til en god omgang confitteret and! YUM! Det var virkelig en lækker kombination, fordi salaten var så frisk til det ellers fede andekød ?

Jeg kommer uden tvivl til at lave den igen, for den vil være perfekt til grill mad. For eksempel et stykke grillet fisk som laks eller torsk, eller til kylling!

Du får lige opskriften her, så du selv kan komme den på middagsbordet en af dagene.

 

Opskrift

  • 1 hjerte salat
  • 75g blandet grøn salat fra bakke
  • 200g grønne asparges
  • kernerne fra 1/2 stort granat æble
  • 50g valnødder

 

Salatdressing 

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk honning
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • salt og peber

Knæk enderne af dine asparges. De knækker naturligt, der hvor de holder op med at blive “trådet”. Kom den i en dyb tallerken, og hæld kogende vand over. Lad dem stå, mens du laver resten af salaten.

Skær hjertesalat og vend med den blandede salat. Skær asparges i 2 cm stykker og vend i salaten sammen med valnødderne. Bland salatdressingen og vend i salaten, som til sidst toppes med granatæblekerner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rosé-værdig weekend!