Veganske hotwings og en hulens masse mærkedage i dag?

En god start på dagen!

IMG_4882

Jeg elsker elsker elsker at starte dagen med friskpresset juice eller et shot godhed, som f.eks ingefær/æble, gurkemeje/ingefær, Matcha/ingefær eller Moringa/ingefær. Den her røde sag blev drukket og nydt her til morgen – inden resten af dagen står på møde, to klienter, arbejde ved computeren og boksning i aften ??

I morgen kommer i øvrigt min opskrift på, hvordan du selv nemt kan lave de lækreste gurkemeje/ingefær shots!

I dag fik jeg dog denne juice, med rødbede, gulerod, ingefær og æble. Det er ca. 80% grønt og 20% frugt. Det giver mig super meget velvære, holder gang i min fordøjelse og giver mig ren energi fra morgenstunden. BOOM, og vi er igang! Prøv lige at se den her farve?? ?

IMG_0713

Det er simpelthen så vigtigt med en velfungerende mave/fordøjelse for helbred og velvære. Er vi forstoppede, kan kroppen ikke komme af med affaldsstofferne og leveren kommer på ekstra arbejde. Dertil kan man risikere ikke at optage næring på en ordentlig måde, hvis der ikke er gennemløb i systemet… Lunt vand, kaffe og friskpresset grøntsagsjuicer på tom mave, er noget mange oplever glæde af – så måske du skulle kaste dig ud i sådan en juice her, hvor du samtidig får en god håndfuld vitaminer og mineraler med! Drikker du den uden at spise til, så kom 1 tsk koldtpresset olie i (gerne hørfrø eller valnødde, på grund af de ekstra gode fedtsyrer). Får du intet fedt til, vil de fedtopløselige vitaminer drøne lige igennem systemet og din gode fordøjelse ????

Nu vil jeg smutte til møde, hav en super dejlig tirsdag!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske hotwings og en hulens masse mærkedage i dag?