Nem frokost til at have med på farten.

Verdens bedste cookies!

IMG_3532IMG_3520

Vi snakker seriøst her – seriøst LÆKRE cookies, der er bløde i midten og sprøde og karamelisseret uden på. Need I say more??

Nårh jo… GOD WEEKEND ??

Opskrift til 24 cookies

  • 150 g kokossukker
  • 100 g brunt rørsukker
  • 140 g økologisk smør, blødt
  • 1 æg (L)
  • 240 g hvedemel (kan erstattes af rismel eller quinoamel for glutenfri version)
  • 1 tsk bagepulver
  • evt 1/2 tsk natron (kan undværes)
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk vaniljekorn
  • 100g 70% chokolade
  • 50g lys eller hvid chokolade
  • 50g hasselnødde

IMG_3515

 

Rør sukker og smør sammen i en skål og pisk herefter ægget i. Rør mel, salt og bagepulver sammen i en anden skål.  Ælt det hele godt sammen. Hak chokoladen og nødderne groft og vend i dejen. Form til ca. 24 kugler og stil dem på køl i en time. Tænd ovnen på 175 grader og kom 8 cookies på pladen af gangen. Bag 15 minutter og lad dem stå på pladen ude af ovnen 1 minut, før du flytter dem over på en rist og lader dem køle af. Gentag til alle er bagt og nyyyyyd dem! <3

P.s: laver du dem mindre, skal de have mindre tid – og laver du dem større, skal de have længere tid. Smaaaart!

IMG_3532

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem frokost til at have med på farten.