Verdens bedste cookies!

Mad på ingen tid – i love it! 🍀

IMG_6120

 

Den her salat opstod da min søster og jeg klokken lidt i besvimelse af sult en aften, kiggede i køleskabet med 2 krav

  1. Mad på under 15 min
  2. Brug de ingredienser vi har

Og bum! Her kom den her – det blev altså godt! I får lige opskriften også

Salat til 2 personer

  • 4 æg
  • 50g fast mozzarella
  • 50g parmaskinke
  • 1 lille avocado
  • 20g saltede mandler
  • 200-300g spidskål
  • 50g blandet
  • 100g tomat
  • 2 håndfulde persille

 

Dressing (mere end du skal bruge, men bare stil resten på køl, den holder sig i laaaaang tid!)

  • 1 spsk sennep
  • 1 spsk honning eller agave
  • 1 spsk æbleedikke
  • 3 spsk olivenolie eller raps olie
  • salt og peber

Start med at røre dressingen sammen. Du skal nærmest piske den sammen med en gaffel, eller morter, så du får olien ind i dressingen og den bliver helt blank og lækker.

Snit spidskålen helt fint og skær tomater i mundrette bidder. Del avocadoen og skær hver halve i skiver. Skær bøffelmozzareallaen i skiver på et par milimeter og stil til side

Sæt vand over til æg og rist imens parmaskinken på en pande. Når vandet koger, skruer du ned til medium varme (men det skal stadig boble let) og giv æggene 6 minutter.

Bland spidskål, salat og tomat og fordel salaten på to tallerkener.  “Kram” lidt af dressingen på salaten, resten serverer du ved siden af. Lig avocado oven på. Skyl æggene under koldt vand når de er færdige og pil herefter. Skær dem forsigtigt over i halve, blommen er stadig blød i midten! Fordel halve æg, parmaskinke, saltede mandler, mozzarealla og persille og drys til sidste med frisk peber. Server med dressingen og nyd en super lækker salat! ?

19275257_10154496819246175_1261736010554015533_n

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste cookies!