Salatcrunch - lækker salat på ingen tid!

Girls Night Out med Blogly + rabat til dig på single lashes!

I I går aftes holdt Blogly deres Girls Night out i samarbejde med United Iternational Pictures og sikke en aften med en masse skønne kvinder ?? Pink, piget og perfekt! Det var så hyggeligt at møde jer søde læsere, som havde været heldige at vinde billetter, og kunne dele sådan en aften med jer! Ved i hvor glade vi egentlig er for, at i læser med? Rigtig glade, kan jeg fortælle ??

Efter bobler, mad og lækre goodiebags var det dømt godt med grin, da tøserne i filmen slog sig løs på deres noget udfordrende polterabend. Mine egne branderter blegner heldigvis lidt i forhold til det, de skulle i gennem, så med ét føler jeg mig pludselig helt voksen og ansvarlig, selvom man nogen gange er endt på slap linje ehem… det er sgu da lidt skønt hva! Vi sad en hel sal fuld af kvinder og skraldgrinede de mange gange filmen ramte os kvinder spot on, så hvis du skal have trukket smilebåndende lidt op, skulle du måske en smut i biografen en af dagene, hvor det sikkert kommer til at regne (kære danske sommer…)

Nu er det ikke så tit, at jeg skal trippe rundt på en pink løber, så jeg trak i kjolen og luftede de brune ben efter ferien – som jeg ville ønske holdt den farve. Alt ting ser virkelig bedre ud, når man ikke er helt gennemsigtig! Maschas selvbruner servietter i goodiebaggen faldt derfor også i rigtig god jord, få jeg agter at holde farven så lang tid jeg overhovedet kan komme afsted med.

Inden jeg trak i kjolen, var jeg henne få lavet vipper ved dygtige Tanya – og og og – jeg skaffet jer en LÆKKER rabat! Til og med august får du nemlig 30% på et nyt sæt! Det vil sige du slipper med 695 kr, i stedet for 995 kr. Det kan altså mærkes, for det er jo lidt små pebret at se naturlig ud haha…

Du kan booke direkte her og skrive ‘Regitzes30’ i kommentarfeltet, så finder Tanya en tid til dig, med 30% rabat 🙂

Se eventuelt lidt af Tanyas arbejde på hendes instagram

Vipperne jeg havde på var sponsoreret af Tanya

Her er lidt billeder fra vores aften:

    

Og så lige en lækker lækker goodiebag med alt fra slik og chokolade, til gode procenter i WolFord og Smykkeskrinet, Voucher hos Hotspot Copenhagen, smykke fra Dyrberg Kern, Gavekort til Frederiksbergcenteret, iLoveEcoEssentials Body Oil og Maschas selvbruner servietter!

Hvor mange gode ting kan man samle i pose!? Så lækker altså!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salatcrunch - lækker salat på ingen tid!