Sådan løfter du muslinger til et nyt niveau!

Vegansk gul karry, som giver din thaifood pusher kamp til stregen!

14047233_652506554903775_2071008218503073143_o

Måske kender du fænomenet #meatfreemonday fra instagram? Hvis ikke kan jeg fortælle, at det er et hashtag som skal huske os på at undlade kødet fra tid til anden.  Thai curry er en super god ret at undlade kødet i, da den allerede er fyldig og krydret grundet kokosmælk, krydderier og ris – eller quinoa som her

Opskrift
4 portioner

Karry

  • 2 spsk. gul karry pasta
  • 2 dåse kokosmælk
  • 3 stk. kaffir limeblade
  • Saft af 1 lime
  • 2 spsk. olie
  • 2 spsk fiskesovs
  • 3 spsk soja sauce
  • 1 spsk. kokossukker eller rørsukker.
  • 4 cm ingefær, revet
  • 2 fed hvidløg
  • Evt. 1 ? 2 små chilier

Fyld af

  • 200g broccoli
  • 200g gulerod
  • 2 rødløg
  • 2 røde peberfrugter
  • 200g brune, danske, champignon
  • 1 bundt forårsløgTilbehør
    Quinoa eller fuldkornsris

Kog quinoa eller ris efter anvisning på pakken.

Snit gulerødder, løg og peberfrugt i skirver, mens broccoli, peberfrugt og champignon skæres i mundtrette bidder. Riv indefær og pres hvidløg. Varm olien op og kom hvidløg på. Tilsæt herefter den gulekarry og rør godt rundt. Tilsæt så grøntsagerne og lad det svitse af på alle sider. Tilføj kokosmælk, sammen med resten og kog op, hvor efter det bare skal simre, mens ris eller quinoa koges færdig. Serveres med forårsløg og frisk chili

 

Kh. Regitze

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan løfter du muslinger til et nyt niveau!