4 tips til at spise sundt på farten

Blogly dag – og pludselig var der gået 12 timer!

Foto: Michael Stub

12 timer i 12 cm stiletter – ikke helt en standart torsdag!

Torsdag stod i Blogly?s tegn hvor vi næsten tilbragte hele dagen sammen – simpelthen så sjovt og hyggeligt fra start til slut, med de skønne blogly ladies –  hvor første glas champagne blev drukket  kl. 14.00 og sidste glas vel omkring 02.00 …  og det kommer sikkert derfor heller ikke som stort chock, at fredagen var knap så festlig 😉 Jeg vågende i alt mit tøj, oven på sengetæppet og med glimmer i bh’en.. ooog med en god solid hovedpine, ømme fusser og ømme mavemuskler af gårsdagens mange grin ? #heltperfekt

Nederst i indlægget kan i se en lille sammenklippet video fra dagen, taget fra min instagram @regitzes.dk

Dagen bød på nogle vigtige punkter. Først startede vi med et par skarpe timer omkring lovgivningen på markedsføringsområdet. Der er rigtig meget at forholde sig til, og for at give jer et lille indblik i den mere forretningsmæssige del af at blogge, har jeg skrevet et indlæg her, hvis det er noget i vil blive en smule klogere på.

Herefter tog vi den i en stærk march ned af Strøget – som en mindre blogger-hær af højlydte damer i stiletter fyldte vi lidt i gadebilledet om jeg så må sige – men vi skulle jo for pokker ned og ønske Ditte Julie tillykke med hendes nye bog “Tid til Kage”! Simpelthen så flot gået! Og de lææækre kager der var til receptionen tyder på, at den er en guldgruppe af godbidder du finder inden i den bog.

Billederne fra receptionen er lånt fra Ditte Julies blog 

Hvis man skulle lave en kage-hær, ville det cirka se sådan her ud! Tjek lige hvor mange der er! Og hvor fine de er <3

Turen gik herefter til KöD, hvor der var sørget for rigelig mængder af lækker mad og vin. Omkring kl. 20 var vi derfor også parat til at overtage verdensherredømmet med fyldte maver og stigende promille, så for alles skyld var det nok meget heldigt at de fleste billeder herefter blev lidt sløret i det 😉

Vi sluttede natten af på Lusso, som i kan se nederst i videoen. Riiiiimelig fin torsdag ?

 

Aldrig gå ned på bearnaise! Og slet ikke når den sidder liiiige i skabet – mmm!

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 tips til at spise sundt på farten