Konkurrence// Girls Night Out med Blogly-banden <3

Free the boobies #søndag

Søndag i søndags-uniformen

Lige så meget som jeg elsker at dulle mig op med alt hvad den kan trække – lige så meget elsker jeg en hoodie XL, free the boobies og en hestehale, hvor der godt må være lidt buler hist og pist.

Der har været drøn på ugen – ja i det hele taget på livet pt. Kender i den følelse, hvor man kan mærke, at de forandringer der er igang, på en eller anden bliver markant retningsændrene for fremtiden? Sådan har jeg det pt. Jeg har møder med nogle yderst dygtige mennesker, og på de områder, som jeg brænder aller mest for. Jeg skal lige have det sidste til at falde på plads, og så skal jeg nok begynde at sætte lidt mere konkrete ord på det hele.

Indtil da vil jeg holde søndag. Næste uge bliver med 120 i timen, så en del af min søndag går med at følge mine egne råd og pre-fikse lidt til ugen, så jeg har noget ordentlig mad til at holde hovedet skarpt. Der skal laves hummus, pesto og en stor portion laksesalat. Og den anden del af søndagen foregår på sofaen med ham den lækre og en god film ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence// Girls Night Out med Blogly-banden <3