Free the boobies #søndag

Guldtuben 2017 – i.m.p.o.n.e.r.e.n.d.e!!

Guld og glimmer i Royal Arena med Guldtuben 2017

Lørdag aften stod i Youtubes tegn og jeg tror for første gang, at det egentlig gik op for mig hvor stort et medie det er herhjemme også! De nominerede blev modtaget som rockstjerner, siger jeg jer! Jeg er lige en omgang for gammel, til at bruge youtube som de unge gør (ja okay, der fik jeg da lige gjort mig til mormor hva! haha..) men jeg er ikke opvokset med youtube, og slet ikke det med at have sin egen kanal. Jeg har nogle gange fundet sange og små klip fra American Idol, men det er vist også det haha.. indtil nu! For jeg vil simpelthen “lære” det -at bruge youtube, måske også at få min egen kanal –  jeg er lidt betaget. Og så er jeg er dybt imponeret over at se de unge menneskers værker – produktioner, hvor man kan se hvor mange timer der er lagt i. Det er altid suuuper inspirerende at se, når nogle gør sig umage, og det gør de i den grad!

No filter – no fake!

Dertil bliver jeg inspireret i deres no-filter tilgang til mediet. Måske jeg generaliserer nu, men jeg opfatter dem som nogle, der ikke tænker over om det nu er for meget eller for lidt – eller for noget – og derfor tror jeg de går lige ind i andre, særligt unge som kan relaterer til det de snakker om – med træsko på. Jeg kigger med og lærer…

Kæmpe high five til jer og stort tillykke til både vindere og nominerede!

Vi havde en skøn aften i Royal Arena, som virkelig havde stykket en kanon flot aften sammen 🙂 Her er lidt stemningsbilleder fra aftenen:

Første billede her er lånt fra Mascha, som er betydeligt bedre til at fange stemningen end jeg var – og fik ikke gemt min story fra instagram (@regitzes.dk) der var ellers meget godt på den! hm..

Det her er så mit forsøg på at fange mængden af mennesker haha…

 

Jeg stor hyggede i øvrigt med Stine, vores COO – hende der hiver i alle de rigtige tråde med vores samarbjeder ?

Jeg var hoppet i en sort skjorte fra Zara og en nederdel fra Day. Skoene er fra Nelly.com og halskæden fra Halberstadt Petite ?

Guldtuben 2017

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Free the boobies #søndag