Guldtuben 2017 - i.m.p.o.n.e.r.e.n.d.e!!

Er du din egen største begrænsning? // Torsdags tanker…

Glimmer på en mandag, rosé på en onsdag og muligvis i seng kl 21 på en lørdag – efter en rugbrødsmad….

Jeg har ikke ting til pænt brug – hvor der handles der spildes..

Jeg har ikke ting til pænt brug: jeg har tøj, smykker og alt andet til brug: det betyder, at jeg har den hvide dyre renseri-jakke på en onsdag, hvis jeg føler for det, og de ægte bling-bling smykker bliver brugt på arbejde, i netto eller ude til en kop kaffe, hvis jeg har lyst. De ligger ikke gemt væk til den dag dronningen kommer eller vi får sommer i Danmark… Det betyder også, at jakken ryger oftere til rens og måske ikke går i arv til min datter, ligesom jeg har tabt et af yndlings arbårmbåndene. Men til gengæld, står det ikke i mål med de maaaange andre gange, hvor jeg følte mig som en million med det på.

Hummer på en mandag, mormor på en lørdag – det er sgu da bare geografi..

Jeg kan lige så fint finde på at lave hummer på en mandag, som en fredag eller gå i seng 21.30 på en lørdag, hvor den bare stod på en makrel mad. Jeg dikteres aldrig af dagen, men kun af mine forpligtelser. Har jeg et møde onsdag kl 08.00, drikker jeg ikke en halv flaske rose tirsdag aften. Men helt generelt, har jeg erfaret, at de bedste aftener ofte de spontane, og ugen simpelthen for lang – og livet for kort –  for kun at leve for weekenden. Jeg har fuld forståelse for logistik og planlægning, men jeg ved også at man kan gradbøje tingene og ikke altid behøver, at tage alt så seriøst.. Jeg har øvet mig på ordet “pyt” og der er ren anti-stress at kunne bruge det ord!

Jeg er ikke bange for knubs

Som udgangspunkt, tror jeg på mig selv, og et af mine yndlings citater er

Det har betydet mange fantastiske oplevelser og muligheder, alt fra de jobs jeg har, afholdelse af foredrag, events, oplæg i Folketinget, og den virksomhed jeg i dag arbejder på at bygge op – som i snart hører mere om. Det er ikke ting, der bare er kommet flyvende ind af døren, det er noget er jeg målrettet gået efter, fordi jeg tror på jeg kan. Det har også betydet kærlighed, både i form af venskaber og forhold –  og selvom jeg som mange andre også har været igennem kærestesorg, og en uge eller tre på sofaen hvor jeg ruller rundt i marabou og snot-papir, har jeg turde kaste mig ud i hele møllen igen, hvorfor jeg nu er vanvittig forelsket i verdens dejligste mand.

Gode ting kommer aldrig skidt igen, selvom visse ting kun er til låns. Og når du en gang i mellem kigger tilbage, har mange knubs ført bedre ting med sig. Tænk på hvor smuk en diamant er med alle dens slibninger og facetter..

Og hvad vil du egentlig sige?

Hvad er så pointen med alt det her? Egentlig bare at sige, at hvis det værste der kan ske, ikke slår dig eller andre ihjel, så går det nok: så kast dig ud i det! Plan B er som regel meget sjovere, fordi den er et spejlbillede af din virkelighed..

Mit torsdags råd er, at du skal prøve det – du vil blive overrasket over hvor lækkert det føles, at tage lidt lettere på det hele og lytte til dig selv. Gør dig umage med de ting du beskræftiger dig med, men brug også ordet “pyt!” – For mig er en stor del af min sundhed at rumme mig selv ?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guldtuben 2017 - i.m.p.o.n.e.r.e.n.d.e!!