Jeg er gået igang med hjemmebryg - af danskvand!

Kærligheden flyttede ind til Blogly & UIP eventet i Palads

Rød løber, gode drinks og fingerfood – opskriften på en god aften

Sikke en fantastisk aften vi havde i mandags, da vi så Kærligheden Flytter ind sammen med en masse af jer søde læsere ? Og det var nemlig lige hvad den gjorde, altså at kærligheden flyttede ind – i hvert fald for et par timer på 1. sal i Palads – for der var den hyggeligste stemning, og forkælelse i lange baner i form at lækre drinks fra MOM , økologiske lakrids shots fra Organic Shot, fingerfood og en goodiebag der sagde spar to!

Den var fyldt med lækre sager, alt fra Elizabeth Arden parfume og serum, mobilcover fra Day, hygge i form at chips, chokolade og Elle magasin, de samme økologiske lakrids shot som vi fik serveret, en lille Gin, balsam og shampoo fra Matas’ økologiske linje, ansigtsmaske og varmedunk fra meraki, selvbruner serviet fra Mascha et gavekort til  YOU by Fledelius & Klinik Elina Nicole. Tusind tak til alle sponsorer og til United International Pictures for at holde den her lækre aften i samarbejde med Blogly.dk?

Jeg håber også, at I havde en god aften, jer læsere der vandt? Det var så hyggeligt at hilse på nogle af jer!

Og så til filmen..

Filmen var simpelthen SÅ skøn, morsom og sød, hvis i spørger mig. En dejlig skildring af, at selvom kærligheden ikke altid holder, kan den findes på ny – i noget man ikke vidste man ledte efter, og hvor alder bare er et tal. Dét er jo lige efter mit hovede! Og som jeg lidt selv var inde på i indlægget her, kan plan B nogle gange være sjovere, mere ægte og på den måde bedre, selvom det kan være intimiderende. Den kvindelige hovedrolle havde Reese Witherspoon nuppet, og hun var som altid super sød og troværdig. Hun er i filmen blevet sepereret fra sin mand og bor nu alene med deres to piger. En fuld aften med ja-hatten på, mødet hun 3 noget yngre mænd, hvoraf hun falder for den ene. De er efterfølgende ikke helt nemme at slippe af med – til alles fordel og glæde – og de bliver hurtigt en del af familien, hvilket selvfølgelig ikke går ubemærket hen hos hendes eksmand…

Står den på tøseaften, vil jeg i hvert fald sige i ikke går galt i byen med Kærligheden Flytter ind! Vores biograf sal var i vhert fald flade af grin mange gange undervejs 🙂

Billeder fra vores aften

En lille billedstrøm fra aftenen – jeg glemte desværre at få gemt min story fra Instagram, dér fangede jeg ellers stemningen ret godt. Husk at du kan følge med på @regitzes.dk

Billedet ovenfor, er lån af Lea – en blogger bande på løs linje! ?

Med drinks større end vores hoveder, blev mandag aften ligesom sat igang med manér! En drøn lækker drink med den gin som også var i goodiebaggen 🙂

REKLAME: Jeg var hoppet i en rød og blendede således helt ind i både løber og pressevæg – skjorten er fra H&M, et par virkelig gamle – med stadig yndlings læderbukser og sorte pumps fra Christian Louboutin. Halskæderne er Halberstadt, som fører min absolutte yndlings smykkeserie “petite” og øreringene fra min sommer i Italien, i en af Roms mange små gader. Egentlig ville jeg have haft de store på, på billede nederst. Har lige fundet dem i H&M og synes egentlig de er ret cute? Men blev lidt konservativ på vej ud af døren og tog de andre i – de store kommer på næste gang, for de virker ikke så voldsomme alligevel som jeg var bange for, på billeder 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er gået igang med hjemmebryg - af danskvand!