Kærligheden flyttede ind til Blogly & UIP eventet i Palads

Dinner, drinks & dancing // En aften i Wallmans

I sidste uge var jeg inviteret ind til Gallapremieren på Wallmans nye show ‘Entourage’ og det blev en rigtig lækker aften, kan jeg fortælle jer! Jeg ramte sengen kl 02 på en onsdag – så det siger ligesom lidt…

Showet i år hylder nogle af musikkens største stjerne med numre fra Madonna, Prince, David Bowie og George Michael, leveret af suuuper dygtige kunstnere og liveband. Personligt var jeg vild med, at musikken bar så meget af showet, da jeg eeeelsker livemusik – og endnu bedre, når det er sange man kender og kan synge med på! Jeg kan love jer for det var knald på!  De er altså nogle utrolig dygtige preformere.

Undervejs kom der også akrobatiske indslag, linjedans og det ikoniske tallerkenjongleren nummer fra Benny Schumann, samt nogle imponerende musical opstillinger fra blandt andet Moulan Rouge. Showet var alt i alt virkelig imponerende og med en fed energi – særligt hvis du er musik interesseret.

Undervejs bliver der severet mad og vi nød 4 dejlige retter. I øvrigt er det også artisterne du oplever som tjenere, hvilket giver en lidt anden dimension på showet, så fra scenen er det pludselig hende, som lige har svunget hofterne fuldstændig uforståelig,  mens hun sang “Diamonds Are A Girl’s Best Friend”, som serverer din vin eller bøf. Lidt sejt, ikke?

Du kan vælge mellem 4 menutyper, hvor jeg havde valgt vegetarmenuen, som i øvrigt var rigtig god –  mens de andre ved bordet var hoppet på Beef Wellington menuen. De bliver serveret løbende under showet, så der er en god blanding af mad, snak, show og mere mad – hvilket udgør en rigtig god cocktail for en hyggelig aften 🙂 Jeg havde taget en af mine bedste venner med, og vi blev placeret sammen med et andet par, vi faldt i en god snak med – så god, at vi fortsatte i baren, da showet sluttede og fik nogle heeelt godkendte Gin og Tonics.

Efterfølgende er der nemlig natklub, og da vi i øvrigt havde fået godt med vin undervejs, var vi nogenlunde klar på at starte festen på dansegulvet 😉

Jeg har ladet mig fortælle at Wallmans primært har et ældre publikum, og det forstår jeg egentlig ikke – jeg jeg vil tillade mig ikke at hoppe i kategorien “ældre” som 25-årig, og vi var altså godt underholdt og hyggede os!

Så hvis du er til liveshows og den stemning der følger med, kan jeg varmt anbefale en aften hos Wallmans – 🙂

Her er lidt billeder fra aftenen:

En af mine bedste venner og yndlingsmennesker ? Siden vi var 13-14 år, har vi startet de fleste danskegulve, når vi var ude, og aftenen hos Wallmans var ingen undtagelse 🙂

Det er lidt un-fair for maden at skulle tage pæne billeder i scenelys – men forretten var en suppe

Mellemretten en lille tapas inspireret deletallerken med spansk pølse eller marineret aubagine, til vegetaren, kartoffelsalat, oliven og en modnet tør ost (mmm!)

Mine hovedret: selleribøffer, portobellosvampe og rødder med en gulerodspuré og feta drys.

Og de andres Beef Wellington med mos og sauce

Og så sluttede middagen af med kage og kaf’ som man siger visse steder…

Og SÅ stak vi lidt af – der er s….. slag i deres G&T venner!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærligheden flyttede ind til Blogly & UIP eventet i Palads