Måske verdens bedste græskarsuppe

Spise ude // Anbefaling!

Roadtrip & en rimelig lang spisepause!

Weekenden stod i road-trip-tegn, hvor min mor og jeg drønede mod Jylland. Der var barnedåb i familien om søndagen, så vi besluttede os for at lave en weekend ud af det og tog afsted allerede lørdag.

I den forbindelse havde vi lagt et frokost stop ind i Odense ? som jeg med ærlighed må indrømme, at jeg altid bare er kørt igennem. Men det er jo virkelig en hyggelig by! Så aftenens tip, ud over spisestedet er, at du skal tage et stop her, slentre lidt på hovedgaderne, få dig en god kop kaffe eller frokost på ét af de mange hyggelige spisesteder. Og det var præcis hvad vi gjorde, min mor og jeg – og fandt en sushi-perle, om man sikkert kender, når man bor i Odense, men for mig og sikkert de fleste københavnere, endnu ukendt.

Derfor var vi også sådan ca. 6,5 time om at komme fra København til Vejle – og næsten 3 af dem gik med frokost og hygge i Odense. Men tiden gik bare, og egentlig elsker jeg, når jeg mister tidsfornemmelse – det er som regel altid et tegn på, at jeg virkelig hygger mig ?

Vil i have flere restaurant tips her på bloggen?

I det hele tager overvejer jeg at give jer nogle flere restaurant anmeldelser her på bloggen? Hvad tænker i om det? Er der i øvrigt nogle typer af restauranter eller koncepter i gerne vil læse mere til? Skriv i kommentar i kommentarfeltet eller på regitzes.blogly@gmail.com – så lytter jeg!

Men tilbage til frokosten. Valget i denne omgang faldt på Umashi, som drøn hamrende forkælede os med sushi og andet japansk af meget høj kvalitet, smukt anrettet og i hyggelige omgivelser.  Det vil jeg virkelig anbefale jer, hvis I er på disse fronter ? virkelig. Både mad og service spillede maks, og deres menukort byder på noget for alle.

Og så kan jeg fortælle at sidste etape mod Jylland gik lidt lettere oven på et glas vin (til mig som ikke kørte) og maven fuld af frisk fisk og grønt!

Vi fik foruden en række startere, et par ruller med rispapir, kaburimaki med flammegrillet laks, hjemmelavet dips og dressinger og deres Odense rulle med lakserogn, som de godt måtte gøre efter i København 😉

Prøv lige at se en mad-fest i billedstrømmen under! ?

 

Umashi finder du på Vestergade 92 i Odense Centrum.

Tusind tak for dejlig mad ? vi vender tilbage en anden gang 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske verdens bedste græskarsuppe