Suppe søndag <3 // Blomkålssuppe

Få dine vitaminer sendt DIREKTE til døren – og en fed rabatkode til jer!

(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({‘gtm.start’:
new Date().getTime(),event:’gtm.js’});var f=d.getElementsByTagName(s)[0],
j=d.createElement(s),dl=l!=’dataLayer’?’&l=’+l:”;j.async=true;j.src=
‘https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=’+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);
})(window,document,’script’,’dataLayer’,’GTM-N75BN6L’);

Vitaminer på abonnement

Jeg har valgt at prøve et nyt koncept, hvor jeg får mine vitaminer og mineraler sendt direkte til døren ? tilpasset og udvalgt præcis til mig! Det er saftsuseme smart!!

Som de fleste nok har spottet, er det en stor del af min hverdag at leve sundt. Helt overordnet set er jeg derfor også dækket godt ind gennem kosten, men særligt i den sidste tid hvor der har været run på, og som jeg snart fortæller mere om her på bloggen, har der dels været mange hurtige løsning og noget ensformigt. Dertil ved de fleste nok også, at min fordøjelse ikke er den allerbedste, så jeg får hurtigt ?regningen?, når jeg ikke passer min kost. Og da jeg er inderligt fortaler for forebyggelse i stedet for helbredelse, og derfor benytter jeg nu TakeDaily.

Hvordan fungerer det?

Hver måned kommer der i postkassen en julekalender-lignende folder, hvor mine kosttilskud pænt er pakket til hver dag. Inden du får første pakke, skal du ind og tage en test på deres hjemmeside. Den tager 2 minutter og hjælper dig med hvilken kombination af deres produkter, der vil være bedst for dig. Vores adfærd og spisevaner siger rigtig meget om hvad vores potentielle mangler måtte være, og jeg kan derfor rigtig godt lide den måde at gribe det an på. Når jeg er kostvejleder bruger jeg samme approach, for at spotte eventuelle ubalancer på vitamin/mineralfronten.

Jo flere jo bedre? En faglig bedømmelse af konceptet

Faktum med vitaminer og mineraler er, at vi skal have en given mængde af dem alle fordelt over ugen, hverken mere eller mindre. De har hver og én en funktion, og flere af dem arbejder sammen om at holde din krop, sund, stærk og rask. Jeg har ofte oplevet som kostvejleder, at folk gør sig enormt kloge på dette område, og fx overdoserer sig med B-vitaminerne fordi de har hørt, at det styrker hud, hård og negle, eller stop-propper sig med C-vitamin for at undgå forkølelsen. Sandheden er dog, at kroppen nok skal regulerer ind, så dobbelt så meget vitamin er altså ikke dobbelt så godt. I bedste fald tisser du dem ud og i værste fald kan det være farligt (toksisk) hvis det er de fedtopløselige.

 

Der er også nogle, som helt i den anden boldgade, undervurderer vitaminer og mineralers betydning, og tror en sund kost handler om kalorier. Det er lodret forkert, for når vi snakker om en sund kost bliver vi nødt til at overveje kvaliteten af de kalorier vi spiser: altså hvilke næringsstoffer, får vi med de kalorier vi indtager. En sund kost handler om at dække kroppens behov for makrostoffer (fedt, protein, kulhydrat ? og her samlet set også kalorier) og mikrostoffer (vitaminer, mineraler og antioxidanter) i den mængde og kombination, kroppen har behovet for. Vitaminerne og mineraler er det som sørger for funktionerne i kroppen foregår som de skal. De indgår i alt fra stofskiftet, celle-reproduktioner, hormoner, immunforsvar, restitution, hukommelse, bekæmpelse af sygdom, hjerterytmen, energi, søvn og meget mere.

Derfor er det heller ikke for sjov, at jeg som kostvejleder har stor fokus på disse, uanset om folk kommer til mig fordi de skal tabe sig, tage på, dyrker elitesport eller har været syge. Dosering af kosttilskud bør ske i samspil med nogle der har en baggrund for netop den anbefaling. Doseringerne hos TakeDaily ligger inden for de rammer de må, i forhold til hvad vi har brug for at de forskellige, og de har brugt rigtig lang tid, med kompetente fagfolk, på at knække koden til at lave et godt produkt.  På indersiden af pakken kan du se præcis hvad dine supplementer indeholder og hvor meget. Det giver et gennemsigtigt produkt, og det er jeg som faglig på området, rigtig glad for at se.

De har i øvrigt også fiskeoliepiller, og modsat mange af de produkter du finder på apoteket eller i Matas, bliver du dækket ind på EPA og DHA (de to omega 3 fedtsyrer det hele handler om) i én pille. Sådan en som mig som ikke er så god til altid at huske det med piller, er derfor rimelig begejstret for, at jeg kun skal huske det én gang om dagen.

Lille ekstra bonus ? rabatkoden!

Jeg har skaffet jer en SUPER kode, som simpelthen giver jer første pakke gratis ? oh yes! Den gælder til den 12/11 og virker ved, at i skiver RG2017 når i bestiller. Du kan her tage testen og efterfølgende bestille. Herefter koster det 149 kr/mdr., men kan både pauses og opsiges uden binding. Men det er stadig en rigtig , rigtig fin pris. I min pakke ligger der blandt andet D-vitamin, C, komplet B-vitamin, A-vitamin, jern, jod, kalium, calcium og magnesium. Nogle af dem dækker mig 100% ind, andre er blot et supplement ? men forestil jer lige en udskrivning, hvis jeg skulle have ribbet apoteket for det samme? Ændrer mit behov sig, kan jeg ændre min sammensætning hos TakeDaily, og min nye kombination kommer måneden efter ? og jeg brænder ikke inde med uspiste vitaminer og mineraler.

Jeg synes i øvrigt pakken er ret sød ? bagpå står små quotes man kan smile lidt af, når man tager sine vitaminer, og jeg har den derfor stående fremme ved kaffemaskinen ? et sted jeg kommer HVER morgen (som OM jeg glemmer kaffen!?) Men jeg tager vitaminerne i forbindelse med et måltid. De fedtopløselige kræver nemlig fedt for at blive optaget.

Følg med på instagram @regitzes.dk søndag, hvor jeg fortæller lidt mere om min oplevelse med TakeDaily, og hvad de kan tilbyde.

 

GemGem

GemGem

GemGem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suppe søndag <3 // Blomkålssuppe