Gedeost salaten i en ny variant!

Har du svært ved at trække stikket? Fokus på en anden slags sundhed

Som i måske har kunne se på Instagram, var jeg i sidste uge på en smuttur til Jylland. Min kæreste havde noget forretning derovre, og fordi det meste af mit arbejde foregår over computeren /telefon efterhånden, har jeg fleksibiliteten til at arbejde derfra hvor jeg nu engang befinder mig. Vi lavede derfor en lille tur ud af det, så tirsdag dag stod på møder og arbejde men eftermiddagen og aften på ren hygge og forkælelse. Onsdagen havde vi hele dagen til at udforske byen og vi havde den skønneste tur!

Ingen af os kører et 8-16 , og dagene som selvstændig og iværksætter kan hurtigt bookes op – men vi ELSKER vores arbejde. Når man gør det, kan man hurtigt komme ind i periode hvor den står på job 24/7 eller aftenerne ved computeren bliver liiiiidt for lange. Men da vi jo også elsker hinanden, ret meget endda, skal det på samme måde plejes og prioriteres, som man gør med sit job.

Jeg har tidligere ikke været god til den balance ? det indrømmer jeg blankt, og jeg er sikker på, at min eks-kæreste, ville være den første til at give mig ret. Jeg kunne blive helt glad hvis jeg vidste, at han var væk en weekend, fordi jeg så kunne sidde og nørde med jobbet for mig selv en hel weekend ? ikke særlig charmerende vel? Og det var ikke fordi jeg ikke holdt af ham. Vi er stadig venner i dag, men jeg besluttede mig også for, at det skulle være anderledes – omkring årsskiftet til 2017. Ikke kun med en kæreste, men helt generelt. Jeg har været for dårlig til at være til stede med familie og venner i perioder.

Så mødte jeg min nye kæreste og det var en perfekt anledning til at lade teori gå til praksis. Jeg synes nemlig, at vi er rigtig god til at give den fuld skrald med hver vores gøremål, job og alt derimellem, men prioriterer samtidig at trække stikket og bare være sammen, så ofte vi kan. Om det er en gåtur i skoven, en tur biffen, ud og spise, eller en weekend på hotel er sådan set underordnet. Men vi er sammen, med et minimum af telefon og mail, og med tid til den type samtaler der gør, at man bliver forelsket igen igen..

Over efteråret og vinteren har vi planlagt en række ture, getaways, på et par dage, hvor vi vil prøve nogle af de lækre hoteller og ophold Danmark byder på. Den her gang faldt valget altså på Århus, og i indlægget her kan læse om hvor vi boede. Jeg har i øvrigt skaffet jer en rigtig god deal så DU kan komme afsted med en god rabat (måske en god julegave til kæresten?)

Så jeg kan kun give dette råd videre: prioriter din fritid, på samme måde som du prioriterer dit arbejde, andre eller noget tredje. Hvis ikke du lader op, så har du ligesom ikke noget at give af.

I indlægget her kan du læse om vores seneste ophold på Marselis Hotel, og jeg har også skaffet jer en FED rabat, hvis du selv vil afsted! ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gedeost salaten i en ny variant!