Har du svært ved at trække stikket? Fokus på en anden slags sundhed

Her skal du spise, når du er i Århus!

I forbindelse med vores Århus tur besøgte vi Tapashi ? en søster restaurant til Umashi, som jeg besøgte for et par uger siden i Odense.  Jeg er TOTALT pjattet med dét sted og ville virkelig ønske, at mine overtalelses evner var bedre, så jeg kunne få dem overtalt til at åbne en restaurant i København også ? jeg ville være stamgæst!

Tapashi har udviddet kortet lidt mere end Umashi, som udelukkende er sushi (LÆKKER sushi!) og byder udover sushi, på tapas. Et virkelig velsmagende udvalg af småretter du kan kan dele på tværs af bordet, med en asiatisk undertone og med samme lækre kvalitet som deres sushi. Jeg elsker at man kan smage lidt af det hele – for jeg er den type der, hvis jeg kender folk godt, altid liiiige skal smage hvad de får haha.. Vi smagte bredt kortet, så jeg føler mig rimelig kompetent i den her anmeldelse 😉 Alt fra lakse svær til små mørbradbøffer med vagtelæg, sliders med okse, saltede mandler, avocadosalat, laksefilet med teriyaki og bagte hele chilier med noget salt knas på (mm!) Desserten stod på blødende chokoladekage til manden og en cocktail til mig. Og så kunne vi da ellers trille hjem ?

De er relativt nye i Århus, og har fået lavet en restaurant med en rigtig hyggelig stemning. Høje og lave borde, i en rustik stil, der er store nok til man kan have de forskellige retter på kryds og tværs, grønne planter og levende lys. Betjeningen er søde og smilende og klar med et god råd, når man har svært ved at vælge fra kortet 😉 Priserne er i øvrigt til at være med på, så du netop kan smage lidt af hvert.

Er du der en weekend, er det en perfekt start på en sjov nat med lækker mad, som ikke ligger alt for tungt, gode cocktails og vin, inden i rykker videre ud i Århus natteliv. Det var i hvert fald noget jeg gerne gjorde en anden gang med veninderne 🙂

Du finder Tapashi på Klostergade 52 i Århus

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du svært ved at trække stikket? Fokus på en anden slags sundhed