Her skal du spise, når du er i Århus!

Sundt for sjælen // Havudsigt for 2 til spotpris

Som du kan læse i indlægger her, trak jeg stikket to dage i Jylland i sidste uge. To skønne dage i Århus hvor valget faldt på Helnan Marselis Hotel . Et super skønt sted! Helnan vinder virkelig ved sin beliggenhed, hvor du kan kombinere det bedste fra by-livet med total ro. Som du kan se på billederne ligger det ude ved havet i totalt ro, og få kilometer væk, pulser Århus C med liv i gaderne. Vores værelse lå lige ud til vandet, og når jeg siger lige ud til, er det helt bogstaveligt ment. Når altandøren er åben kan du høre vandet slå mod kysten: en lyd jeg er fuldkommen fortryllet af. Jeg ved ikke hvad der er med mig og vand, men jeg knus-elsker at være omkring vandet.

udsigten fra vores værelse

Helnan ligger små 3 km fra centrum, hvilket betyder at du med en halv times gåtur eller 5-10 minutter i bil, står lige dér, hvor det hele sker med restauranter, vinbarer, shopping og kunst. Det er lidt sjovt, når man et øjeblik forinden har stået på altanen i totalt ro og set på vandet gå i ét med horisonten, uden en lyd anden end naturens rislen. For os var det perfekt, at vi kunne hygge lidt i byen om aften og tage hjem og falde i søvn til lyden af havet. Havde vi ikke været på farten om onsdage, skulle vi helt sikkert have gået en tur langs stranden.

Selve hotellet byder på en dejlig restaurant, hvor jeg har ladet mig fortælle, at man skal prøve deres burger. Det må blive næste gang! Om aftenen spiste vi nemlig i centrum, og det kan du læse mere om her.

Morgenbuffeten bød stort set på alt hvad en brunch kan bære, med flere typer æg, pølser, skinke, ost, bagværk, bacon, frugt og grønt, yoghurt med alle tænkelige topping, økologiske juicer og varm the og kaffe på kanden.

Nederst i Hotellet findes et mindre fitness område med de mest basale ting, hvis du vil røre musklerne lidt. Efterfølgende kan du tage en dukkert i poolen og en tur i saunaen ? eller hvis du er rigtig hardcore, løbe ud i havet og ind i saunaen igen. Vi havde intentionen om hele vinterbadnings konceptet ? men det blev altså ved tanken, for NØJ hvor var det koldt!!

Vi havde en rigtig dejlig overnatning og blev flot serviceret af det søde personale 🙂 Efter sådan en nat hvor man falder i søvn til lyden af bølgeskvulp, kan man altså lidt igen! Hotellet er perfekt hvis du ønsker roen, men gerne vil bylivet lidt alligevel. Værelset ? eller værelserne som det jo faktisk var –  havde både sofabord, arbejdsbord og hygge krog ? foruden seng og to badeværelse. Så kommer du for at arbejde, eller skal én af jer arbejde er der rig mulighed for at trække sig tilbage og ordne det på behørig vis, mens den anden kan slænge sig i sengen eller nyde udsigten med en kop the eller et glas vin.

Rabat til jer!

Det rigtig sjove for jer kommer nuuuu 🙂 Jeg har nemlig fået lov at give dette lækre hotel til spotpris! I december, januar og februar kan du booke med koden REGITZE og få en overnatning til 2 personer med havudsigt, morgenbuffet, adgang til fitness og pool for kun 900 kr! Og det er altså i alt venner, ikke per person – måske julegave idéen til kæreste, forældrene eller en veninde?

Så uanset om du kommer til Århus på grund af forretning, ren hygge eller en blanding kan jeg altså virkelig anbefale jer Helnan Marselis.

P.S:

Vil du have dét værelse vi havde, skal du booke suiten nr. 215 – her vil være et tillæg. Kontakt Marselis for pris 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her skal du spise, når du er i Århus!