1. december & karamelliseret julenødder

Adventskalender // Konkurrence – 1. søndag i advent

Kære Jer ? Julen er hjerternes fest – men en lille gave skader ikke!

Rigtig glædelig 1. søndag i advent! Som tidligere skrevet eeeeelsker jeg julen, og en del af hyggen fro mig er, at overraske hinanden med små søde gestus. Derfor har jeg da også lavet en adventskalender til jer! 😀 Der er 4 lækre præmier på højkant, så følg med hver lørdag og søndag hvor jeg lørdag præsenterer gaven og søndag aften kl. 20 trækker vinderen, som bliver offentliggjort på bloggen 🙂

1.søndag i advent ? Du kan vinde…

En frokost for 2 personer hos the Bagel Co – bestående af

– en valgfri bagel eller salat

– en valgfri juice

– en valgfri kaffe eller dessert

Du skal blot skrive i kommentarfeltet hvem du ville dele med, og hvilken af deres butikker i vil spise ved – samt følge mig på instagram @regitzes.dk og The Bagel Co @thebagelco.

Hvorfor the bagel co?

The Bagel Co har et stort og lækkert udvalg af gode råvarer, der er taget stilling til. De har f.eks en fuldkornsbagel, en rugbagel, glutenfri, en lavet på sort kul, en med chia – og selvfølgelig også de gode snaskede med cheddar. Deres humus er fra egen produktion i Israel og kyllingen fra fritgående fjerkræ: sådan nogle ting ELSKER jeg jo!! Skal jeg have et godt måltid på farten vælger jeg ofte at gå derind og få en fuldkornsbagel med laks eller deres veggeie – eller power salaten + en juice. Min favoritjuice er den grønne – men den med granatæble er også lææækker.

4 kommentarer

 • Caroline

  Vil dele med min kæreste på Frederiksberg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H:

  Ej hvor lækkert! Jeg vil gerne dele en bagel med min søster fra butikken i Århus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Jeg vil gerne spise bagel sammen med min mand på Strandvejen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Det bliver nok en forkælelsesmorgenmad til mindatter og hendes kæreste fra Hovedbanen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. december & karamelliseret julenødder