Og vinderen er.... <3

Anbefaling// En nat på Comwell Kellers Park

Der kommer lige en anbefaling fra mig til jer, efter jeg i forbindelse med noget job, var jeg en tur forbi Comwell Kellers Park i Vejle. Her er simpelthen SÅ dejligt! Smukke og æstetiske omgivelser i et Nordisk lækkert design og beliggenhed lige ved fjorden.

Når jeg tager på hotel, og særligt spa, hvor afslapning er i højsæde, synes jeg det er vigtigt, at man som gæst blive varetaget fra a-z : så man netop kan slappe af og nyde at tingene omkring dig fungerer. Og dét gør det altså her! Sødt og opmærksomt personale i alle afdelinger, som har skabt et gennemtænkt ophold. Ud over den lækre spa kan du også nyde den udendørs hottub, bar, restaurant, fitness, sauna og massage.

Vi var der en hverdag, og det er endnu et tip jeg vil give videre – for vi havde stort set det hele for os selv! Stort set.. der var mennesker i restauranten og ved morgenmaden, fordi det også blive brugt som konference center, men spa, sauna og hottub var helt uforstyrret. Nu er det ikke fordi, at jeg ikke kan lide at dele, men det er altså en anden oplevelse, end hvis man ligger og plasker rundt i hinanden.. Jeg snakkede med deres receptionschef, Susie, og hun bekræftede, at dette stort set altid var tilfældet. Så hverdage folkens, så får i nærmest en privat spa-afdeling for pengene!

Morgenen var også rigtig lækker, med økologisk frugt/grønt, juicer, shots (både de kradse og de sunde af slagsen) og de obligatoriske elementer med æg, bacon, pølser og oste. Efter en skøn nattesøvn og en dejlig morgenmad gik turen videre til et par møder.

Du kan i øvrigt tilmelde dig deres Comwell Klub og spare gode penge.  Med den opnår du:

 • 25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem
 • 5 % i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter
 • Fødselsdagshilsen på din fødselsdag
 • Ekstra 10 % oven i beløbet ved køb af gavekort
 • Særlig rabat på en lang række ophold
 • De bedste tilbud før alle andre
 • Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer

Så er du på de kanter, og uanset om du er alene eller vil nyde lidt kvalitetstid med en veninde eller din bedre halvdel, vil jeg anbefale dig Comwell Kellers Park – se lige de her omgivelser!

Udsigten her er fra vores værelse ?

Og her ser du så spa afdelingen – såå lækkert!

 

Omgivelserne er som sagt virkelig skønne – rig mulighed for at sidde og arbejde eller nyde en god kop kaffe ?

          

Kender i den fornemmelse hvor hele kroppen summer af velvære? Den ramte os over aftenen, så vores pitstop med et bad og en halv time på hovedpuden inden vi skulle ned og have aftensmad, tog en drejning.. Det blev simpelthen roomservice! En lækker cæcarsalat og en burger min bedre halvdel fik spist af INDEN jeg havde taget billedet (ja det havde vi en alvorlig samtale om efter, bare rolig ;-)) Det var en riiiigtig god idé kan jeg fortælle.. Så der sad vi med dyner og mad til op over begge ører, en god flaske vin – og i nattøj ? HELT perfekt!

 

 

2 kommentarer

 • Maria

  Hvilken type værelse boede i på ???😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • regitzebjergegaard

   Vi havde et dobbeltværelse med en lille altan ud mod indkørslen. Ved ikke hvad de kalder det, men det var super lækkert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og vinderen er.... <3