Anbefaling// En nat på Comwell Kellers Park

Konkurrence // 3. søndag i advent <3

Kan i huske indlægget fra min tur i Wallmans? Ellers kan du læse det her. Det var et super imponerende show, og jeg har hørt fra flere som er gen-gangere, at det er ét af de bedste de har oplevet. Showet har musikken i fokus og jeg vil lidt beskrive det som cirkus møder hyldest til nogle af vores største musikalske talenter, møder musicals, hvor du bliver forført en aften med imponerende costumer og med dans og musik for fuld udblæsning, mens du får serveret en 4 retters menu. Der er rig mulighed for også at snakke sammen undervejs mellem numrene, så der er en rigtig hyggelig stemning under hele forestillingen, når det summer rundt omkring i cirkusbygningen.

Efter showet er baren åben og de som fulgte med på facebook, ved også hvilket gigantisk blå mærke jeg hev med hjem efter et styrk i confettien. Men vi grinte simpelthen så meget, at der ikke var noget at gøre andet end at falde haha!

Så den der med, at Wallmans er for mormor og morfar, må i lige forklare mig igen! Vi havde den dejligste aften – og du har mulighed for at få det samme sammen med én ven, veninde, mor, søster, kæreste eller hvem du nu har lyst til at have med!

3. søndag i advent kan du nemlig vinde 2 billetter til Wallmans Entourage Show til en værdi af 798 kr!

For at deltage, skal du gå ind på facebook regitzes.dk og kommentere hvem du gerne vil dele denne aften med – eller undlade et navn og blot skrive at det er en gave ? 

Vinderen trækkes i morgen aften på bloggen 🙂

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling// En nat på Comwell Kellers Park