Advents konkurrence// Og vinderen er....

Konkurrence// 4. søndag i advent <3

25630553_10154974448631175_1503646561_nSÅ er juleaften LIGE på trapperne folkens! Jeg håber i kan nyde nogle dejlige dage med familie og venner ♥

Jeg har en sidste adventspræmie på højkant til jer – så måske du liiiige kan nå at gafle en ekstra gave 😉

4. søndag i advent

…kan du vinde en frokost/brunch for 2 personer hos Matcha Mike! Du får:

2x valgfri salat eller bowle

2x valgfri matcha drik (min favorit er coconut/ginger/elder eller vanilla latte!)

2x matcha dessert balls

Hvis ikke du har været der endnu, har du altså noget til gode! Passionen for matcha og alt det den kan, stråler ud af Mike, som står bag matcha baren. Jeg blev helt betaget i hans engagement da jeg i sin tid havde min første tur derind og personligt synes jeg ikke, at der er noget federe, end at møde mennesker som brænder for det de laver!

Matcha er den her über sunde grønne te fra Japan, hvor planterne dyrkes og hvert blad enkeltvis overvejes om det er klar til at blive plukket. Det er proppet med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Kun de aller grønneste blade bliver valgt, og det er derfor teen er så sund. Én kop matcha indeholder det samme rent sundhedsmæssigt, som 12 kopper grøn te! Processen fra blad til te tager ét år (!) hvor de efter tørring kværnes på en stenmølle og ender som grønt pulver. Mike har været med til at gøre det kendt i Danmark og er mester i at få de mest smagfulde drikke og middage ud af matcha ♥

Så tag din bedste veninde, ven, mor, far, kæreste, søster eller bror under armen og besøg Matchabaren når den åbner i nye lækre lokaler i februar 2018!

Alt du skal gøre for at deltage er

 1. Følge Matchabaren (@matchabar) og mig (@regitzes.dk) på instagram 
 2. skrive hvem du gerne vil invitere med 

Vinderen trækkes først d. 25 december, da jeg vil tillade mig at holde computeren lukket juleaftensdag 😉

Jeg håber i får en FANTASTISK dejlig jul! ♥

 

3 kommentarer

 • Trine B

  Jeg vil gerne invitere min søster med! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline m

  Min kæreste. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Petersen

  Det lyder fantastisk! Jeg vil gerne invitere min dejlige mor med! Glædelig jul ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advents konkurrence// Og vinderen er....