Sundere weekend snacks

2018 – Hvordan er det startet? En cocktail af bachelorforsvar & iværksætteri

26219269_10155015728826175_2763811340421410017_n

Nu er året for alvor gået igang

– 2. uge af januar – og jeg skal da lige love for, at den første FLØJ afsted! Der var faktisk fuld gang i gade fra 1. januar, så det passede mig så ganske udemærket, at den foregik uden tømmermænd 😉

Status er, at mit iværksætterliv er en realitet nu – vi er igang: registreringer, NemID, opkøb af domæne, opsætning af interne kommunikationssystemer, mailsystem, teamdage og videre i den dur. De første møder med fremtidige kunder er også booket, og jeg drømmer nærmest om næringsdata haha… Så ALT er egentlig som det skal være vidst 😉

Men det er også NU, at udfordringerne kan begynde at komme – jo længere man stikker næsen frem, jo større risiko er der for, at den for slag – men omvendt også sol, og jeg er en “glasset-er-halvt-fyldt-type”, så de udfordringer der måtte komme, står ikke i mål med hvad vi opnår, og vi tager dem i stiv arm.

Første udfordring falder dog ikke i firmaet – men på fredag kl 09.45, hvor jeg skal forsvare min prof. bachelor! Har du skrevet bachelor, spørger du måske? Yes, men jeg forstår godt du spørger, for det er saaaaftsusme ikke meget tid det har fået. Jeg tror ikke de smider et læs af 12-taller i hovedet på mig (eller faktisk bare ét), men det har heller ikke været mit fokus. Jeg er stolt af at være kommet i mål, til trods for hvad de sidste måneder ellers har stået på – nu er jeg FÆRDIG (næsten da) og jeg skal sgu nok bestå den..

Til gengæld føler jeg lidt, at jeg har fået et 12-tal i livet lige nu – jeg har knoklet for at få en ting fra idé til virkelig – og dét er jeg virkelig stolt af.

Tro på dig selv & hjælp andre hvor du kan: netværk er alt, når du kaster dig ud i nyt vand!

Nu vil jeg pakke computeren sammen og snart komme afsted til dagens første møde: forhåbentlig en ny kunde i appen! De er sååå cool, så jeg håber virkelig, de har lyst til at være med 😀 Jeg er lidt ukonkret, med hensyn til navne på de restaurationer som er med, men indtil videre er det en intern ting – jeg lover dog, at I er de første der får det at vide, så snart  jeg kan fortælle det!

I aften skal jeg til arrangement hos Umahro Cadogan i forbindelse med hans nye program ‘kan man spise sig rask’ og tilhørende bog ‘fra syg til rask’. Dét glæder jeg mig virkelig til! Der skal nørdes ernæring, snakkes kost vs. sygdom, spises god og nærende mad – armen altså.. kan i fornemme jeg er i mit es? 😀

Hav en fantastisk dag! ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere weekend snacks