Færdiguddannet & middag på Marchal

Nem & sund mad // Bowle med laks og brune ris

26169038_10155001156951175_1577985194339975953_nHar du stødt på de her bowler rundt omkring? Typisk er en bowle med noget fisk, enten quinoa, edame eller ris, avocado eller mayo og så noget grønt? Der findes efterhånden et par restauranter som udelukkende har disse – og jeg eeeelsker dem!

Derfor lavede jeg denne for et stykke tid siden, har bare glemt at dele dem med jer 🙂 Men det er simpelthen så enkelt, og lynhurtigt har du en sund og nem frokost eller aften ret.

 

Opskrift til 2 personer

  • 250g laks
  • 1 moden avocado
  • 100g brune ris
  • 2 forårsløg
  • 1 agurk
  • Evt. buketterne af 1 lille broccoli eller blomkål*
  • 1 spsk sesamolie
  • 3 spsk soja
  • chilimayo

Kog risene efter anvisning på pakken. Skær laks i tynde skiver og snik agurk i tern. Hvis du vil have lidt mere fylde og mere grønt i retten kan du med fordel komme noget broccoli/blomkål/kål i. Det gør jeg ofte selv – men det her er “basis” opskriften.

Arranger de forskellige ingredienser i “grupper”, så kan man nemlig selv rode det sammen når det skal spises. Forksær eventuelt avocadoen som jeg har gjort, så den er nem at rode med rundt. Bland sesamolie og soja sammen og kom over skålene og afslut med lidt chilimayo på hver og server!

 

2 kommentarer

  • Mille

    Hvor ser det lækkert ud, skal helt sikker prøves! Hvad for noget laks er det du har brugt? 🙂 Ligner ikke røget laks.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • regitzebjergegaard

      Tak 🙂 Nej det er fersk (rå) laks – sådan en helt almindelig laksebøf fra fiskemanden, eller supermarkedet 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Færdiguddannet & middag på Marchal