Kunne du tænke dig at vinde 'Spis dig rask' med Umahro?

Hasselnødde smoothie uden tilsat sukker // laktosefri

12509136_563480657139699_1937737753594751043_n
Hvad gør man liiiige hvis der er besluttet at skrue ned for sukkeret og du virkelig ikke synes, at gulerødder er en fest, selvom de er skåret sjov ud? Så ny-tænker man gør man….!
Jeg er i udgangspunktet ikke hellig selv, og du kan sagtens finde mig med en plade marabou under armen i Irma. Men jeg holder virkelig også af nogle af de mere “alternative” søde ting, som f.eks. denne smoothie. Og særligt, hvis jeg har nogle lange dage, hvor jeg sidder oppe til (alt for) sent og arbjeder, skal jeg have noget ordenligt at køre på.. Og alt der smager af kakao er altså et hit, hvis du spørger mig..

2 glas

  • 50 g hasselnødder
  • 3 dl vand
  • 1 frossen banan
  • 1-2 spsk kakaopulver
  • 1/2 tsk vaniljekorn, fz fra urtekram
  • 2 tsk sukrin/stødt stevia eller et par friske dadler
Blend først hasselnødder med vand. Du kan eventuelt riste dem inden, ganske kort, på en varm og tør pande. Så træder hasselnøddesmagen rigtig frem. Kom herefter resten af ingredienserne i, og blend til en blød og lækker smoothie. Vil du have den iskold, kan du supplere med et par isterninger til sidst, der blendes med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunne du tænke dig at vinde 'Spis dig rask' med Umahro?