Hasselnødde smoothie uden tilsat sukker // laktosefri

Vinderen er fundet!

img_4266Stort tillykke til Henriette!

Du får en mail fra mig, da der var flere Henriette’r og jeg kunne ikke se dit efternavn 🙂

Hvor er det inspirerende at læse alle jeres tilgange til sundhed – og jeg håber måske, at i kan inspirere hinanden også, til at finde netop den vej for dig som hjælper. Ville sådan ønske, at jeg kunne have givet jer alle en bog – men kan se på det hele, at jeg bliver nødt til at lokke Umahro til at donere endnu en bog til os! Hold øje med bloggen – så arbejder jeg på det <3

 

Rigtig dejlig søndag til jer alle & tak fordi i læser med!

Kh. Regitze

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hasselnødde smoothie uden tilsat sukker // laktosefri