Startup// 5 ting om dét at have en bestyrelse, når du starter virksomhed

Sticky kylling med sesam og sprøde grøntsager

26231554_10155010183741175_5846924239062461383_n

Jeg prøvede en ny thairet forleden – eller jeg eksperimenterede mig frem til noget som endte super godt! Jeg har tidligere fået en del af det her sticky kylling eller svinekød på thai restauranter og jeg eeeelsker det! Så nu kastede jeg mig ud i det selv – og det blev altså godt 😀

Jeg har lavet fuldkornsnudler til, og vendt dem i spinat, hvidløg og soja – men ris eller bare det stegte grønt havde også fungeret super!

 

Opskrift til 2 personer

Sticky kylling

  • 250-300g kylling
  • 3 spsk soja
  • 2 spsk majsmel eller kartoffelmel
  • 1 spsk eddike (fx æbleeddike)
  • 3 spsk agavesirup (alternativt kan du bruge farin eller honning)
  • 3 spsk sesamfrø
  • 2 fed hvidløg presset

Grønt

  • 300g grønt (hvis du ikke laver ris eller kylling til, så vil jeg anbefale dig 500g)

Jeg brugte peberfrugt, broccoli, gulerødder og noget kål – men tag hvad du har eller bedst kan lide

  • 3 cm friskrevet ingefær
  • 3 spsk olie – jeg brugte sesamolie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk soja

Nudler 

  • 100g fuldkornsnudler
  • 50g spinat
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 spsk soja

 

Forvarm ovnen til 200 grader. Bland marinaden til kylling sammen. Vend kyllingen heri og kom det i et ildfast fad. Kom i ovnen.

Snit grøntsagerne og kom i en stor gryde sammen med friskerevet ingefær, presset hvidløg, soja og olie. Når kyllingen har stået inde i 15 minutter, fyrer du op for det grønne og nudlerne. Når nudlerne er al dente, vender du spinat, soja og hvidløg i.

Tag kylling ud af ovnen efter 20 minutter og grøntsager af panden. Server det hele med ingefær/tahin dressing 🙂

26239886_10155028550046175_669811839344186437_n

 

 

 

2 kommentarer

  • Good info. Lucky me I ran across your website by chance (stumbleupon).

    I’ve saved as a favorite for later!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Startup// 5 ting om dét at have en bestyrelse, når du starter virksomhed