Sticky kylling med sesam og sprøde grøntsager

Hjemmelavet goma dressing // Selv tak

26805216_10155045275456175_7647359377874885460_n

Hjemmelavet goma dressing: måske -ret sikkert – verdens bedste dressing! Den passer til ALT, og er på mange måder “den lille sorte” inden for madlavning 😉

Den er også vel dyr, hvis du køber den og går under “investering” herhjemme, så derfor gik jeg i krig i køkkenet en sen aften kl. 21 med en mission: jeg vil lave min egen goma dressing! Og ikke bare en “erstatning”, nej en som virkelig smager som den skal!

Kæresten står model til mange “sjove” projekter herhjemme, og min taktik er, at skal jeg forstyrre husfreden efter kl 20, skal jeg gerne eksperimentere med noget kage, snacks eller dressing. Og han er kritisk, den kære mand: men min goma dressing er godkendt!

Og jeg elsker virkelig at det var nemt – få ingredienser. Og til dét, snakker vi en brøkdel af prisen, når du laver den selv – selvom alt er økologisk. Så du kan næsten ikke komme højere op på tilfredsheds barometeret, vel? haha..

So here you go – min version af goma dressing, som jeg håber du bliver lige så vild med som jeg er!

Opskrift

  • 2 dl sesamfrø
  • ½ dl sesamolie
  • ½ dl god mayonnaise
  • 2 spsk soja
  • 2 spsk vineddike
  • 2 spsk agavesirup eller sukker
  • vand

Kom sesamfrø på en tør og varm pande til de popper og får en lille smule farve. Kom sesamfrø, sesamolie, mayonnaise, soja, vineddike og agavesirup i en blender eller minihakker. Blend godt sammen og tilføj vand til ønsket konsistens.

So simple!!

26992222_10155045274976175_5529453791406877640_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sticky kylling med sesam og sprøde grøntsager