Min første og sidste Big Mac her i livet!

Hva.. hvor langt er i?

28340920_10155121000446175_1351114406_oDet er vist også på tide, at jeg kommer med en update på bloggen omkring One Bite Better. Jeg er bedre til at få opdateret instagram på den front, men det er fordi, at jeg forestiller mig det kommer til at køre som video koncept her på bloggen, og har simpelthen ikke fået sat mig ind i optage/klippe/redigerings delen af den plan. Men anyways!

Vi er i fuld sving – når jeg siger vi, vil jeg lige starte fra begyndelsen og fortælle at teamet pt består af min partner Mikael og jeg, to investorer, og 2 på udviklingsfronten. I det daglige er vi blot min partner og jeg, og en masse ambitioner med for få timer i døgnet haha..

Hvis du ikke har fulgt med på instagram, vil jeg blot lige skitse appen her:

Vi er igang med at lave en app, som skal gøre det nemmere at spise godt og sundt på farten. Appen kender dit behov for kalorier, fedt, protein, kulhydrat, salt, sukker og kostfibre og matcher netop dit behov, med de udvalg der findes omkring dig. Det betyder du ikke skal tage stilling til om det er sundt, om det overholder dine kriterier for fx kalorier, mængden af kulhydrat eller for meget sukker – det har appen gjort på forhånd. Når du beder den om at give dig et måltid, får du de 3 bedste matches i nærheden af dig, hvorefter du vælger hvilket ét der tiltaler dig mest, og du modtager ruten til det. Jo mere du bruger appen, jo mere lærer den din smag at kende – så inden længe, vil den kunne fortælle dig, hvad du nok har lyst til 😉  

I næste uge skal jeg for første gang se udviklingsfasen i appen, og det er sgu lidt som om jeg skal til første scanning af min baby! Jeg glæder mig HELT vildt!! Det er endnu kun et foster, og sikkert kun en mor, kan se den smiler til én 😉 For mig er det stort, for alle andre der skal glo på det, er det helt sikkert bare kodelinjer.. Men jeg glæder mig!

På sidelinjen ernæringsberegner jeg på livet løs – det tager ikke bare tid – det tager lang tid! Men det er spændende  –  virkelig spændende. Der er et eller andet magisk over at arbejde med sit helt eget. Det er utrolig taknemmeligt og tilfredsstillende, også selvom det er hardcore matematik 😉

Og så bliver der også lavet aftaler med nye restauranter og caféer. Jeg kan endnu ikke sige mere om hvilke restauranter der med med, men det ligger liiiiige om hjørnet, og det glæder jeg mig virkelig til at dele med jer! Jeg er også nysgerrig på, hvor du bedst kan lide at spise? Hvor går du hen, hvis du vil have noget smagfuldt, som mætter og ser lækkert ud? Måske endda i den sunde ende? Jeg ville blive meget glad for din kommentar <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første og sidste Big Mac her i livet!