Broccolisalat vol. 2

Om at trække stikket og tage kampet op med tør hud

img_20160720_124345Invest in rest – det er virkelig et godt udtryk, for ud over at det rimer, er det også sandt! Jeg kan sagtens holde et højt tempo generelt, hvis jeg har mine pit stops: god nattesøvn, god mad og tidspunkter hvor jeg slapper helt af. Det behøver ikke være lang tid, gerne bare en time om aftenen, eller hvis dette ikke rigtig har været aktuelt, én dag i weekenden. Ingen planer, heller ikke med en god veninde: det er mig tid.

 

Me time <3

I lørdags tog jeg dog bare en en eftermidag for mig selv, med et laaaangt karbad, i ved, sådan et hvor man først forlader det, når fingerspidserne rynker på niveau med rosin-pakken. Og så fandt jeg min nye maske frem. Masker er det nye sort, og jeg har besluttet mig at 2018 er året, hvor jeg passer bedre på min hud. Jeg har aldrig haft hverken uren eller fedtet hud, og det er selvfølgelig fantastisk, men det har også medført, at jeg aldrig rigtig har plejet den, renset den som jeg burde, og først fugtet den, når jeg kunne se den var rød og irriteret. Men helt seriøst, så kan jeg se, at jeg er ved at få rynker. Det er altså tidligt!? Jeg bliver nødt til at tage det bare en smule seriøst og få indarbejdet nogle pleje rutiner – og en makse én gang om ugen. Kom nu Regitze, HVOR svært kan det være!

Her over vinteren har jeg også døjet med ekstrem tør, rød og irriteret hud i ansigtet. Suuuper irriterende!! Så jeg satte jagent ind på en god creme og maske og faldt derfor over Australian Bodycare. De laver produkter med tea tree oil, som er et rent naturprodukt, der indeholder en kombination af 150 forskellige indholdsstoffer. Tilsammen giver det den unikke bakteriedræbende og hudvenlige effekt. Tea tree oil har været brugt som naturmedicin i århundrede, men blev videnskabeligt dokumenteret i 1920’erne.  Det har en lindrende effekt på mange irritationer som uren hud, svamp, blister, forkølelsessår, skæl, tør hovedbund og fedtet hår. Det lyder jo rimelig godt og derfor blev det så kværnet rundt i hovedet på mig – man er ikke så køn28168198_10155133654781175_7480076062787054832_n  28279995_10155133654786175_1247605969165831128_n  MEN – det var lækkert!  blød og lækker hud, der kom ud under mudderet, efter der var vasket godt og grundigt af.

Jeg vil prøve at bruge den fast en gang om ugen nu og se om ikke jeg kan komme af med de irriteret områder i ansigtet. Det betyder virkelig meget for mig at min hud er pæn, så nu giver jeg den en skalle på den front også!

Kan i have en LÆKKER søndag! ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccolisalat vol. 2