Om at trække stikket og tage kampet op med tør hud

Vi laver den fedeste nye ernæringsapp peps! // Startup

29027078_10155170208371175_2017454582560456704_nHvis ikke du har læst med fra start, så læs indlægget her, hvor jeg kort præsenterer vores kommende app 😀

Nu har jeg for første gang set, hvordan vores flow i appen bliver – altså hvilke screens vi har med, og jeg er SÅ tilfreds! Det bliver meget mere virkeligt, når man kan fornemme at “den lever” hehe…. Jeg er møg hamrende stolt!

Den her uge var også en af de rigtig fede. Jeg havde i tirsdags et super godt møde med en af de hippe spisekæder i København, og gennemgik vores app og forretningsmodel fra a-z. Det er udfordrende at sidde til sådan nogle møder: spørgsmål i alt fra it-setup, til appflow, til ernæringsberegninger, timelines, insider struktur og omkostninger i alle led, fremskrivningsmodeller og marketings strategier. Der er mange facetter i at ingå en økonomisk bindende aftale og det er seriøs business. Men jeg elsker det – møderne er altid hyggelige, og selvom man (jeg) godt kan være lidt star-strucked når man sidder over for en eller anden grande direktør, er manden eller kvinden for pokker da bare et menneske, med en vision – ligesom mig.

Mit aller bedste råd i den situation er, at tro på dig selvdu er havnet i det møde, fordi de har en interesse for dig. Du har ikke været heldig, du har fortjent det møde – og du har noget at byde på.

Hvor vi ender med den kæde er ikke afgjort endnu – men min mavefornemmelse er god og jeg synes de er über super cool! Senere på ugen skrev endnu en kommende partner under og nu skal vi igang med at udregne deres menukort, så vi kan få deres nærings data ind i appen 🙂 Herefter havde jeg to yderligere møder med to nye partnere som også er klar til at indgå samarbejde! Og næste uge byder på endnu en kæde, jeg håber at få med 😉 Så hey – hurra for modvind! Der er satme også arbejdet for det!

Håber din uge bliver fantastisk!

Gå ud og gør en forskel <3

Kh. Regitze

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at trække stikket og tage kampet op med tør hud