Wasabi dressing / den nye kan-gå-til-alt-dressing

Lækker thaisalat med wasabi dressing

29062588_10155170277896175_1425015138871672832_n

En super nem thaisalat – men maaaasser friske thai smag, og med wasabi dressingen fra i går, spiller det maks! Det er i hvert fald en ny favorit her i hytten 😉

Thai Salat

  • 1/2 lille spidskål
  • 100g brune champignons
  • 1 rødløg
  • 100g tomat
  • 50g blandet salat
  • 1 avocado
  • 250g kylling
  • evt 1 frisk rød chili

Marinade til salat 

  • 3 spsk sesamolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk hvidvins eddike (eller æbleeddike)
  • 1-2 spsk tamari (soja)
  • 2 cm friskrevet ingefær

Marinade til kylling

  • 3 spsk honning
  • 2 presset fed hvidløg
  • 1 spsk tamari (soja)
  • 2 spsk olie
  • sesamfrø -vent med disse

Start med marinade til kylling. Bland olie, tamari, honning og hvidløg. Skær kyllingen i tern af ca 2×2 cm og “masser” marinaden ind i.

Bland nu marinaden til dressingen til salaten. Skær herefter spidskål og rødløg meget fint. Kram de to ting med marinaden og skær herefter cherrytomater i kvarte, som du vender i.

Rens og skær champignonger i halve. Vend dem på panden med lidt soja, olie og en smule honning, til de er ristet lidt af. Vend i kålen. Steg herefter kylling ved medium varme, så den karamelliserer, mens den steges færdig. Det er vigtig, at den ikke får for høj varme, så den brænder på honningen. Når den er lige ved at være færdig, kommes sesamfrøene på.

Vend forsigtigt salaten i kålblandingen og fordel den på to tallerkener. Kom kylling på sammen med avocado og lidt ekstra sesamfrø, samt eventuelt noget frisk chili.

Servér med wasabi dressing 🙂

29066815_10155170277901175_2574206314058088448_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wasabi dressing / den nye kan-gå-til-alt-dressing