Lækker thaisalat med wasabi dressing

Salat crunch

fkdjskjfhs

Et godt tip jeg vil give videre, til at lave lækre salater: toppings og/eller dressing! Og hav dem stående klar. Jeg har næsten altid en eller to vinaigretter klar, og ofte enten denne blanding her, eller blot nogle ristede græskarkerner. Så er salaten kun lige en snitning fra at være færdig og være super lækker, oven i købet 🙂

Opskrift

  • 200g blandet kerner/nødder: jeg brugte græskarkerner, solsikke kerner og sesamfrø
  • 4 stilke frisk timian
  • 1 økocitron
  • 2 tsk salt
  • lidt vand

Kom kerner på en tør pande. Skru helt op og kom 2 spsk vand på sammen med salt og lad vandet fordampe væk, hvorefter du slukker. Tag af og kom det over på et stykke bagepapir. Rib timian og knus det lidt mellem fingrene, så du frigiver smagen. Riv skallen på citronen og rod godt rundt i blandingen. Når den er kølet helt af (virkelig vigtigt, da der ellers kommer fugt i din beholder, hvorefter din blanding mugner!), kommer du det i en beholder og opbevarer tørt og mørkt.

Klar til brug når du laver salater, eller supper!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker thaisalat med wasabi dressing