Salat crunch

Velkommen til the dark side// Ny type indlæg på bloggen

29511048_10155206160361175_3606892422174323764_n

Jeg sad og snakkede med min veninde her forleden om bloggen.. du ved, hvad der skulle ske på den og sådan.. Min hverdag har ændret sig efter jeg i 2018 kastede mig ud i livet som iværksætter. Der er en anderledes fart over feltet og timerne til køkkensyslerier er blevet gevaldig mindre.. ofte er maden et eller andet kl halv-død af sult, hvis ikke min kæreste står for den.  Og det betyder også, at jeg får lavet lidt færre opskrifter til jer – så jeg ville gerne komme med noget andet her på bloggen. Lige så snart vores prototype og hjemmeside er oppe på appen, vil jeg også gerne dele mere af den rejse med jer. Og det er bestemt ikke fordi, at der ikke kommer opskrifter, men det bliver måske 50/50 med de andre typer af indlæg.

Lang historie kort: hun kom med en lidt sjov idé! Jeg er nemlig en besynderlig blanding af virkelig velovervejet og total uorganiseret – balancen findes ikke! Så generelt snakker vi enten helt fantastisk eller helt katestrofalt og det har endt i udtrykket “at lave en Gitz”  eller “lave en Didda” (mine kælenavne) ..

Og for at slå et slag, for at stikke selvhøjtideligheden helt derop hvor der er lunt og godt, vil jeg nu til at dele nogle af de episoder med jer 🙂 Nogle er bare uheldige, nogle pinlige, nogle dummer og nogle er decideret åndssvage. Måske det kan sætte en smil på læben, måske i finder en soledarisk tosse, måske i finder inspiration tik what not to do – whatever it gives, take it 🙂

Indlæggene kommer til at hedde Onsdags Upser. Jeg starter i morgen, og det handler om den gang jeg glemte at slukke blenderen, inden jeg gjorde den rent med min finger..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat crunch