Velkommen til the dark side// Ny type indlæg på bloggen

Onsdags Upser

img_7817Hvad lærte jeg: SLUK stavblenderen, inden du på nogen måde nærmer dig med dine fingre!

Jeg havde lave humus, og skulle da lige have den sidste mumse-bid med. Jeg holder stavblenderen med venstre hånd og stikker høje pegefinger ind for at lave “krogen” og liiiiige fiske det sidste humus med ud. På en eller anden MÆRKELIG måde, vælger min venstre hånd at trykke på start – vi snakker no connection mellem venstre og højre side af kroppen lige her. Propellen med de to dræber-skarpe blade går i gang og en-to-cut, jeg mangler en halv blomme inklusiv negl.

Min lillebror, kommer ud i køkkenet, som den første og ham får jeg selvfølgelig gjort gevaldig forskrækket. Jeg er normalt ikke sart, men sådan en omgang finger-til-blender, var alligevel mere en jeg kunne klare, hvorfor jeg instant for kvalme og begynder at brække mig i skraldespanden – og det er her, den lille mand kommer ud. Søster har hovedet helt nede i Super Best posen og en storblødende finger i vejret. Han stikker selvfølgelig i et hyl, den lille tut…

Min mor er tidligere sygehjælper, og hun får hurtigt vasket det væk som ikke er humus og blod. Vi har ikke rigtig kultur for skadestuer i familien, med mindre det er heeelt galt, så jeg blev tapet sammen og jeg har aldrig rørt en blender siden, som ikke både var slukket på stikkontakten og taget ud af stikket!

2 kommentarer

 • Nicoline

  Aaaarh, det har altid været min største frygt. Derfor putter jeg aldrig fingeren ind og laver krogen. Jeg tør ikke! hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • regitzebjergegaard

   Rigtig god strategi – det er virkelig ikke det værd! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til the dark side// Ny type indlæg på bloggen