Jeg har mistet min faste indtjening // Tanker om at klare den i modvind

Onsdags Upser // Kaffe i kyllingen

26231554_10155010183741175_5846924239062461383_nHvad lærte jeg: Se på emballagen, inden du kværner indholdet ud over maden!

Det var linet op til thai på menuen og jeg havde sådan set det hele klart, der skulle bare lige et godt squeeze honning på kyllingen og grønsager, som skulle være sådan en sticky sesam kylling. Bum bum, squeeze squeeze – og lige lidt røre røre. Sådan ikke med det samme, men en af dem som kommer snigende, breder sig der sig en god aroma af vanilje og kaffe. Den slå mig desværre ikke med det samme og jeg poster lidt mere soja og ingefær på og liiiiige lidt mere “honning”. Under sidste tryk, slår virkeligheden mig: Jeg har lige drønet min kaffesirup med vanilje ud over hele baduljen. Yes… og det er ikke en fræk kombination, kan jeg sige dig! Jeg prøver at redde den med endnu mere soja, nu også chili, lime og alt andet thai-relateret jeg kan komme på. Det smager af præcis hvad det er – en thairet med kaffesirup..

Hej til skraldespand og jeg endte vist nok med en rugbrødder den dag..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har mistet min faste indtjening // Tanker om at klare den i modvind