Ny type indlæg: Naturligt fri for Gluten

Naturlig fri for Gluten // Burger salat

30516379_10155246549221175_4968672610465349632_nSom i kunne læse i gårdagens blogpost, vil jeg til at gøre noget mere ud af det glutenfrie her på kanalen. Jeg åbner ballet med denne lækre burger salat, jeg fik, en aften min kæreste lavede burgere – eller så salat til mig  😉 Men det var en super god erstatning, hvor man selvfølgelig også bare kunne have smækket det i en glutenfri bolle. Men det her var lidt kreativt, perfekt snasket og bestemt ikke sidste gang, det skal på menuen

 

Opskrift 2 personer

 • 300 hakket oksekød
 • fedtstof til stegning
 • 1 avocado
 • 2 løg
 • 50g grøn salat
 • 50g tomat – eller rød peber
 • 50g agurk
 • 1/2 lille spidskål (ca 200g)
 • 1 /2 kugle mozzarella
 • 2 spsk ketchup
 • 2 spsk mayo
 • salt, peber
 • 2 spsk æbleeddike
 • 2 tsk olie
 • 1 tsk honning

Bland æbleeddike, olie og honning – og sæt til side. Snit spidskålen fint og kram kålen med dressingen. Skær løg i skiver og form to bøffer. Kom lidt fedtstof på panden og skru godt op. Steg bøfferne så de får lidt stegeskorpe på begge sider og skru så ned til medium varme. Kom løgene på og lad dem brune med. Snit tomater, agurk, avocado og mozzarella i skiver. Hold øje med bøf og løg undervejs.

Bland salaten med spidskål, agurk og tomat og arranger på tallerken. Kom avocadoen oven på. Når bøfferne er lige ved at have fået nok, kommer du mozzarella på og steger færdig. Kom bøfferne på tallerkenen, de bløde løg over – en klat mayo og ketchup til at dyppe i og giv det til sidst lidt salt og peber 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny type indlæg: Naturligt fri for Gluten