Naturlig fri for Gluten// Hvordan du laver en mættende salat

Startup // 2. Bestyrelsesmøde

31239255_10155272847801175_3314574455874781184_n

Første kvartal som virksomhedsejer er gået

Vi har nu holdt 2. bestyrelsesmøde i One Bite Better – det betyder, at vi har været igang i det første kvartal, og faktisk lidt til. Trådene er ved at samles, og vi er ikke mange uger, fra at kunne downloade den første version af appen, til vores telefoner! Behøver jeg at understrege HVOR stort det er for mig?? Dét som engang var tanker, tegninger og noter, er nu ved at blive samlet i en app! Det er heeeelt syret kan jeg godt fortælle.

Vi er rigtig godt tilfreds med vores opstart – vi har nået de delmål vi har sat og klar på de næste. Vi har allerede fået en række rigtig cool restauranter og caféer med – og det er kun begyndelsen, vil jeg godt love. Snart, kommer der en hjemmeside, hvor du kan læse mere om de restauranter du kan spise hos, hvordan appen fungerer og du kan pre-signe dig, så du er blandt de første der får besked om nyheder og selvfølgelig også, når vi er klar til at ramme Appstore og Google Play og kan downloades!

 

Tør du tro på din mavefornemmelse?

Jeg har ro i maven. Jeg ved, at vi er på vej den rette vej, at tingene tager tid – men de lykkes os. Det er ikke nogen sikkerhed, og det står ikke i en bog, men jeg tillader mig at lade min mavefornemmelse træffe min retning, og vi connecter rigtig godt lige her. Det har været en lidt bumpy måned, som du kan læse her – MEN, som jeg skrev, var jeg ikke nervøs for det. Jeg ser ikke problemer, men udfordringer . og udfordringer er til for at blive løst. Og jeg tror også, at jeg har fået løst udfordringen med manglende job/penge – skal dog lige være helt 100% sikker, inden jeg skriver mere om det 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig fri for Gluten// Hvordan du laver en mættende salat