Presidents Summit 2018 // Erhvervs topmøde i Danmark

Vegansk is hos Paradis Is- vi snakker de sjove og cremede slags!

32151646_10155307265101175_956403686840467456_n

I mandags var jeg inviteret til is-event hos Paradis is, fordi de i år lancherer 6 nye veganske is-varianter. De har selvfølgelig deres sorbeter, som er veganske – men nu har de også fået de her flødelignende, cremede varianter, som læner sig op af Ben & Jerrys tilgangen -du ved, nutella swirl, crispy hazelnut knas og karamelsauce – alt sammen vegansk. Isen er baseret på økologisk havredrik, og jeg må indrømme jeg blev overrasket over den cremethed og “fedme” man plejer at få fra flødeisen! Og så er det lige mig, at der er alt muligt lækkert i så som karamel sauce, chokolade swirl og kandiseret hasselnødder!

Dét her holder 100%! Og hvis du kender mig godt, ved du også at jeg har spist mig igennem stort set alt is på markedet – både inde og uden for landets grænser. Jeg ELSKER is! God is. Så jeg er ikke sådan let at imponere.. Var det ikke fordi jeg prøvede at gøre et pænt indtryk og ikke virke grådig, havde jeg seriøst hentede både en 3-4-5og 6- portion af hasselnød og peanutbutter isen (SÅ gode!)

Selvom jeg ikke lever vegansk, kunne jeg sagtens finde på at vælge en af disse varianter over flødeis- ærligt, føles det ikke som en “erstatnings-is”, men helt på linje med mælkeisen. Det kan også være en hjælp til dig med irritabel tyktarm, hvis du reagerer på laktose.

De 6 varianter er:

32089456_10155307265106175_6880447366634143744_n

  • Jordbæris-Chokolade
  • Hasselnød-Karamel-Chokoknas
  • Peanutbutter – Karamel-Chokolade
  • Lakrids-Mint-Chokolade
  • Kaffe-Nougatknas
  • Banan- Vegella (nutella)

Og her var Hasselnød og peanutbutter isen klart mine favoritter!

Nu hvor sommeren er kommet til Danmark og der står is på menuen, er det slet ikke tosset med nye varianter vel? 😀

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Presidents Summit 2018 // Erhvervs topmøde i Danmark