Hjemmelavet Moules Frites

Restaurant STØJ // Ny Østers og Champagne bar i København

32350092_10155317569336175_6038128100053614592_n       32481792_10155317569521175_8304617573769543680_n

I weekenden var jeg inviteret ind på Restaurant STØJ – Oyster og Champagne. En New Yorker inspireret østers bar, men rigtig mange lækre ting på kortet. De åbnede for 2 måneder siden, så det var første gang jeg var der.

32566835_10155317569346175_5655362637563691008_n

Først og fremmest slår stemningen mig – det er noget andet en den generelle Københavnske restaurant. Jeg vil næsten beskrive det som American diner møder feminin lounge. Væggene er halv glaseret mursten og den anden halvdel fuld af kunst, alle hjørne sofaer er velour ( i en rimelig fræk lyserød farve – det er sgu da cool!) og baren åben, så du kan se de lækre østers der ligger og venter på at blive serveret. Meget gennemført.

Vi startede i baren, hvor du SKAL smage deres Salty Samurai når du kommer der. Det er en af to prisbelønnet cocktails der serveres, med saltkaramel og kokosskum. Det lyder rimelig funky, men for pokker den var lækker!

32478053_10155317569371175_8441129763493380096_n

32411233_10155317569366175_4447329405399728128_n

Herefter fik smagt os igennem en god del af menukortet. Ud over østers kan du nyde alt fra tun, til muslinger, fjordrejer og hummer. Der er også carpaccio og steak, hvis du ikke er til fisk og skaldyr – men dét er jeg! Og selvom du tror, at du ikke er det, så vil jeg næsten ligge mine penge på, at det handler om at smage noget som er veltillavet, velsmagt og vel sat sammen med de rigtige ingredienser.

32370932_10155317569351175_589542200484823040_n

Jeg fik også smagt hvide asparges med sauce mousseline og fjordrejer (eeeelsker den ret!),  min bror deres muslinger, som var store, lækre og saftige.

32460649_10155317569461175_1279307888023568384_n

Herefter kastede jeg min ud i tun tatar og min bror de fritterede østers.

32399356_10155317569516175_4674304558543929344_n

Vi sluttede skaldyrsfesten af med en hel grillet hummer – og det er jeg bare pjattet med! Især grillet! Synes virkelig den ”kant” den får, klæder en hummer.

32411097_10155317569466175_7722201492827930624_n

Støj har også et særligt fokus på østers, og vi fik eng od forsmag ved dette besøg – men jeg kommer tilbage en anden gang og skal smage fra østerskortet, så dér får i et indlæg kun om det!

 

Det søde punktum blev deres dulche de letche creme og en espresso martini.

32662615_10155317569626175_6684283153525243904_n

Prismæssigt kan du selv bestemme hvor meget gas den skal have. Du kan sagtens få et lækker middag med fisk og skaldyr, uden det stikker helt af – men omvendt kan du også gå upgrate, og få en lind strøm af delikatesser sendt til borde. Forretter ligger fra 80 kr og hovedretter mellem 200-300 kr.  Vin starter på 400 kr for en flaske og 85kr for et glas.

Slutteligt vil jeg sige, at som gluten allergiker, var der også helt styr på det. Jeg sagde det da jeg ankom, og alt blev rettet til derefter.

32506456_10155317569166175_3011298684731129856_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet Moules Frites