Restaurant STØJ // Ny Østers og Champagne bar i København

Tester Naturals hudpleje

33424582_10155339435541175_1756741709686898688_nREKLAME

Jeg har taget en relativ voksen beslutning: Jeg vil passe bedre på min hud. Det har jeg nemlig, hånden på hjertet, altid været dårlig til. Jeg har ikke været en af de kvinder det nænsomt renser huden hver aften og smører natcreme på, hvorefter jeg så igen burde starte morgenen med en dagsrutine.

Men det burde jeg. Sagen er den, at jeg aldrig i mit liv har døjet med uren hud, irritationer og andet problematisk. Hvis der har været noget, er det tør hud på kroppen, så her har jeg da svunget lidt olie og bodylotion på fra tid til anden. Men faktum er, at jeg – ærligt – begynder at kunne se hudforandringer i mit ansigt. Linjerne bliver dybere og elastisiteten mindskes. Det er lige vel tidligt synes jeg, men det ligger lidt til familien. Derfor vil jeg nu, på mit 26. år begynde at forholde mig til det.

Jeg fik en mail en dag fra teamet bag Naturals, som producerer serien BioSelect, og efter at have undersøgt lidt omkring dem, vil jeg super gerne prøve deres produkter.

Serien indeholder Dictamelia, som er baseret på lægeplanten Diktamo og økologisk oliven. Serien er økologisk og uden parabener, kunstige farvestoffer, syntetiske råmaterialer og kemiske konserveringsmidler. Uden at have en PhD i hudpleje, synes jeg det lyder rigtig fornuftigt. De har 4 linjer og udvikler produkter hår, krop, ansigt og fødder.

Jeg glæder mig til at komme igang med at prøve den – og skal nok holde jer opdateret her og på instagram @regitzes.dk 🙂

Vil du ind og lure selv, kan du se alle deres produkter her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restaurant STØJ // Ny Østers og Champagne bar i København