Tester Naturals hudpleje

Naturlig Fri For Gluten// Glutenfri NEM chokoladekage

33383156_10155339458671175_4090856628889321472_nDen er simpelthen SÅ nem den her glutenfri chokolade kage – jeg mener virkelig, den kan ikke gå galt! Så selvom du ikke føler dine bage-skills er veludviklet, vil jeg stadig sætte min tiltro til, at du kan få den her kage op og stå 🙂 Den hører i den tungere ende, fordi den i udgangspunktet kun består af smør, chokolade, nødder, sukker og æg. Du kan i øvrigt godt undlade hasselnøddemelet, hvis du vil gøre den endnu mere nem. Jeg har prøvet både med og uden, og de er gode på hver sin måde – så det er lidt hvad du føler for 🙂

  • 150 g saltet smør
  • 200 g mørk chokolade (70%)
  • 150 g sukker
  • 6 æg
  • 100g hasselnødder

Forvarm ovnen på 180 grader varmluft. Rist hasselnødderne på en tør pande og blend dem herefter i en minihakker eller god blender til “mel”. Del æg i hvider og blommer. Lav et vandbad til chokoladen og smelt den forsigtigt heri sammen med smøret. Tag af vandbadet og rør æggeblommerne i. Pisk hviderne stive og vend i chokoladeblandingen. Hvis du vil have hasselnødde mel i, vender du det i nu.

Kom massen i en form på ca 20-24 cm i diameteren, beklædt med bagepapir. Giv den 25 minutter og lad den herefter køle helt af.

Server med lidt frisk frugt og/eller is 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tester Naturals hudpleje