Restaurant Hummer

Sund frokost på 6 minutter!

34506044_10155364960141175_4232498375364182016_nNem frokost – nem mad i det hele taget – dét er jeg fan af. Jeg elsker også at stå og hygge mig i køkkenet, men nogle gange må det meget gerne gå så stærkt så muligt. Det jeg bedst kan lide ved denne frokostret er,  at du sikkert har det meste i skabet/køleskabet. I stedet for broccoli kan du bruge andre grove grøntsager, fx asparges, blomkål, grønne bønner eller spidskål – ligesom du også kan erstatte spinat med andet bladgrønt. Nemt nemt nemt – og lækkert!

 

Opskrift til 2 personer

 • 250g broccoli
 • 75g spinat
 • 1 avocado
 • 200g torskerogn (evt 1 dåse)
 • 2 spsk remoulade
 • 2 sps mayonnaise
 • to skiver citron
 • salt, peber
 • 1 spsk smør + 1 spsk olie

Skær broccoli i mundrette bidder. Kom kogende vand over og lad det stå et par minutter i vandet, inden du drypper det af. Bland spinat med broccoli. Skær avocado i tern og fordel nu broccoli/spinat og avocado på to tallerkener. Kom lidt citronsaft og olie ud over, samt et nip salt.

Skær torskerognen i skiver af ca. 1 cm. Kom smør og olie på panden og kom torskerognen på, når panden er varm. Mens du steger det gyldent, blander du mayonnaise og remoulade. Server den stegte torskerogn til salaten, med remouladesauce og lidt citron. Giv det et nip salt og peber og nyd en nem, lækker og sund frokost.

Du kan evt tilføje et stykke ristet rubrød, hvis du er godt sulten 🙂

 

3 kommentarer

 • regitzebjergegaard

  Hello 🙂

  That would be just fine – happy you like it! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Mums det både lyder og ser lækkert ud. Det er tit frokosten, der for mig, giver hovedbrud. Det vil jeg sørme prøve at lave 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restaurant Hummer