Sommer laks med asparges og sauce mousseline

Dining Out// Madklubben Steak

 Mad & vin er sponsoreret//

 

I sidste weekend var jeg forbi Madklubben Steak – og det har jeg virkelig glædet mig til at fortælle om! For hold nu OP en skøn aften vi havde! I ved, en af de aftener som bare går op i en højere enhed: stemning, mad, service & vin – vi kom kl 18 og gik først da de lukkede. Så ved man ligesom, at man har haft det godt ikke 😉

Vi fik smagt os godt igennem kortet, som i kan se på billederne og dét som virkelig glæder mig er, at priserne er hold i den helt fair ende – 3 retter for 325 kr som udgangspunkt og med nogle tillæg afhængig af hvad du vælger. Det er saftsuseme i orden, når man får så god mad og helt fantastisk service!  Servicen vender jeg tilbage til. Vi startede med et glas (øko) acva, og forret og tun en sskold og rund, sådan lidt jordbær-agtig i smagen, mens vi til bøfferne og ost en Hacienda Monasterio samt et glas Amarone. Det er meget fyldige og let krydret rødvine, hvilket jeg synes klæder en bøf med saft og kraft. Generelt et varierende vinkort som matcher maden godt og til fornuftige priser, som starter ved 250 kroner og slutter ved en pengepung som gør lidt små-ondt.

Atmosfæren er uformel, men med helt styr på tingene – hvilket er en rar måde at spise på, synes jeg. I disse sommeraftener er der helt åbent ud til gaden, hvilket giver en god summen og en fornemmelse af København. For dem der læser med her og selv har en udfordring med gluten, kan jeg fortælle, at der er styr på sagerne. De gange hvor der var noget med gluten på bordet, blev jeg informeret som det første, og ellers blev det blot undladt i maden, hvor det kunne.

Vi startede med en halv grillet hummer, ærtesuppe og stegt kammusling. Det smagte fantastisk hele vejen rundt. Nu har jeg en forkærlighed for skaldyr og derfor vandt særlig hummeren og kammuslingen, som begge var tilberedt præcis som det skulle.

Herefter var vi klar på en hovedret og smagte græsfodret mørbrad, kornfodret ribeye og deres tunsteak. Her var vi helt enige om at den ribeye løb med stafetten – så mør, saftig og lækker smag. Et du til en bearnaise hvor skeen næsten står selv ( eeeelsker dét!) så er deres bearnaise uden tvivl godkendt. Tunsteaken var også super lækker, hvis ikke du er til kød – men sig endelig, at den kun skal kysse panden for at få en saftig krabat – det gjorde jeg og selvom jeg godt kunne have klaret den endnu mere rå i midten, var den i hvert fald godt saftig! Her vil jeg anbefale deres sauce naige til.

På tilbehørssiden finder du alt fra fritter til blomkål – tilsmagt godt. Vi fik blomkål, pak choi, løgringe og fritter.

På dessertkortet finde du en heavy (lækker!) caramel sundae, 32 mdr. lagret comté, sorbet og en koldskåls pannacotta. Jeg har en kæmpe forkærlighed for comté og derfor var den selvsagt en favorit! Men en frisk lækker sorbet er altså også rigtig god oven på en god steak og fritter!

Aftenen sluttede vi af med et par drinks – og her er jeg en stor fan –  og kritiker – af Espresso Martini, men både kæresten og jeg godkendte den med største fornøjelse – den er virkelig god! Er du i tvivl kan du tale med den bar-ansvarlige som er yderst kompetent og klar på en anbefaling 🙂

Servicen er en anden ting jeg gerne vil nævne – for her kunne du lige så godt have betalt det dobbelte for maden. Uanset hvilken tjener vi henvendte os til var der et stort smil på læben, kendskab til hele menuen, engageret og opmærksomme. Du har en fast tjener, som præsenterer sig med navn og som følger jer – vi havde så et par stykker, fordi vi næsten var flyttet ind – og også tjenerne efterhånden skulle hjem 😉 Men helt ærligt, så fortjener de er kæmpe ros, for de var om nogen med til at give os en god oplevelse og aften.

Josephine, den ene af vores søde tjenere 🙂

Nu vil jeg gerne understrege, at jeg ikke er betalt for at skrive dette – det er min helt ærlige mening. Vi har udelukkende fået middagen, så jeg er bestemt ikke beordret til at dele disse roser ud. De er virkelig velment og ærlige.

Tusind tak til Kenn Meier og hele hans A-team for en dejlig aften – jeg kommer helt sikkert igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer laks med asparges og sauce mousseline