Toast i en slank udgave

Spring over hvor gærdet er lavest // Nem mad

Nogle gange skal man bare sætte barren lidt lavere – du er ikke super mennesker og døgnet har de timer, som det har. Jeg kan godt mærke på min egen madlavningsentusiasme at den til tider er ikke tilstedeværende: min energi og fokus ligger ganske enkelt et andet sted. Og ved du hvad… det er helt ok! Det er dog ikke et frikort til at køre frysepizza ind 3-4 gange om ugen i min optik, for der findes virkelig mange nemme og sunde måltids “hjælpere” på hylderne efterhånden. Og lever du en travl hverdag er det saftsuseme også vigtigt, at der kommet noget ordenligt brænde på motoren.

Her er et eksempel på, hvordan der blev en god, helt ok lækker, hverdagssalat på 10 minutter – og 10 min, fordi æggene skulle koge den tid…

Salat til 2 personer

 • 1 pose skyllet salat, 75g
 • 300g revet, skyllet gulerødder (også fra pose)
 • 1 dåse kogte kikærter
 • 1 avocado
 • 2-4 æg (ahængig af hvor sulten du er)
 • Olivenolie
 • Citronsaft
 • salt, peber
 • Evt mayonnaise

Sæt vand over til æg og kom dem i, når vandet kogt i 10 minutter. Dræn kikærter og og skær avocado i skiver. Bland salat med de revne gulerødder og kikærter. Fordel på to tallerkener, top med en halv avocado til hver og kom lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber over. Tag æggene af efter 10 min, skyld i koldt vand og pil dem, hvor efter du pænt placerer dem, som toppen på kransekagen – mangler du lidt dyp, burde en klat mayo kunne klare det. Et voila! Nem nem nem mad! 🙂

 

2 kommentarer

 • Karina

  Og når du stiller det op på den måde, så ER det jo simpelt og lige til 😁. Jeg vil så gerne ind i rytmen igen, for det er så godt for min krop. Dine retter ser såååååå lækre ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • regitzebjergegaard

   Tak skal du have 🙂 Det er det nemlig – og der er så meget hjælp at købe sig til med alle færdig-produkterne efterhånden, som groft sagt er lige så sunde som hvis selv du stod og snittede eller kogte 🙂 Det er virkelig en god investering i din energi og dit overskud at passe på kroppen. Jeg hepper på dig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toast i en slank udgave