Spring over hvor gærdet er lavest // Nem mad

Lækker salat med grillet squash, hasselnødder og avocado

Jeg eeeelsker en lækker salat, og jeg kan godt lide at variere den – både i forhold til indhold og tilberedningsmetoder. Dét her er blevet en ny favorit, og de sprøde og søde hasselnødder til de bløde grillede squash, bitter salat og cremet avocado er bare super lækker!

Den er god som tilbehør, til både fiks, kylling eller oksekød – men den kunne også gøre det godt blot med et stykke groft brød til og holdes helt vegetarisk/vegansk.

 

Opskrift til 2 personer

  • 1 lille øko squash
  • 50g salat eller spinat blade
  • 25g hasselnødder
  • 1 avocado
  • 1/2 løg
  • 1/4 agurk
  • 3 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • salt, peber

Skær squash i 0,5 cm tykke skiver. Pres 2 fed hvidløg og smør dem i dette samt olivenolie, på begge sider.

På en tør pande rister du hasselnødderne, til de bliver gyldne. Varm herefter en grillpande op og grill squash på begge sider, indtil de er møre. Skær imens løg i tynde skiver og agurk og avocado i skiver. Bland et presset hvidløg med lidt olivenolie, salt og peber. Når squash er færdige blander du salat, løg, agurk, avocado, squash og hasselnødder og drypper lidt hvidløgsolie hen over hele herligheden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring over hvor gærdet er lavest // Nem mad