Glutenfri // Sunde is sandwich til de varme dage

Bøfsalat med grillet squash salat og kold bearnaise

Kan du huske salaten fra i sidste uge? Den er nu havnet i en salat med bøf og det var simpelthen en konge-kombi!

Et godt tip herfra er at købe bøffer i lidt større mængde, så får du oftere noget bedre kød for pengene. Brug det du skal og smæk resten i fryseren. Sidst vi købte bøffer, gav vi 79 kr for 4 store bøffer hos Meny slagteren – ca 200g hver. Og det er altså nærmest netto/fakta pris, men kvaliteten var på slagter niveau.

 

Opskrift til 2 personer

  • 1 lille øko squash
  • 50g salat eller spinat blade
  • 25g hasselnødder
  • 1 avocado
  • 1/2 løg
  • 1/4 agurk
  • 3 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • salt, peber
  • 2 bøffer på 125-200g hver
  • En god bearnaise serveret kold, jeg købte denne (reklame, må jeg hellere skrive)

Skær squash i 0,5 cm tykke skiver. Pres 2 fed hvidløg og smør dem i dette samt olivenolie, på begge sider.

På en tør pande rister du hasselnødderne, til de bliver gyldne. Varm herefter en grillpande op og grill bøfferne. Tag af når de er næsten færdige, og lad dem trække færdige, mens du laver salaten. Grill herefter squash på begge sider, indtil de er møre. Skær imens løg i tynde skiver og agurk og avocado i skiver. Bland et presset hvidløg med lidt olivenolie, salt og peber. Når squash er færdige blander du salat, løg, agurk, bøf skåret i tynde skiver, avocado, squash og hasselnødder og drypper lidt hvidløgsolie hen over hele herligheden. Server med kold bearnaise.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri // Sunde is sandwich til de varme dage