Bøfsalat med grillet squash salat og kold bearnaise

At trække stikket

Jeg synes, at det er svært som selvstændig, at trække stikket sådan helt – og i særdeleshed i en startfase, hvor hænderne er få og opgaverne mange. Du er 100% afhængig af, at du arbejder effektivt, hvis tingene skal ske. Det er jo egentlig også noget at det jeg holder rigtig meget af, ved den selvstændige verden: at jeg selv er kaptajnen. Så det skal jeg ikke brokke mig over – men jeg kan godt mærke, at jeg havde rigtig godt af en weekend uden noget andet end hygge. God mad, is, dukkerter i havvand, tid med kæresten og familien. Der kommer snart et indlæg om netop dette: at turde trække stikket, at turde holde fri – en af de mere personlige udfordringer jeg har mødt, efter jeg har startet mit eget..

Men for nu ville jeg egentlig bare gerne dele lidt dejlige billeder med jer fra weekenden og sidste uge, som min kæreste og jeg brugte i min søsters sommerhus.

For vi var der faktisk hele ugen, men med “almindelige” arbejdsdage ugen ud. Min søsters og hendes mands kolonihave (læs: lææækre sommerhus!) ligger i Købehavn, så man er tæt på alt ting, samtidig med, at man føler man er på ferie – med marker i baghaven og vandet 10 minutter derfra. Det er SÅ skønt! Og selvom arbejdsdagene var uændret, synes jeg det styrker ens kreativitet, med nye omgivelser: nye idéer er kommet til, løsninger eller andre vinkler på ting, fordi det nogle gange er nemmere at se tingene anderledes, når ikke du sidder ved det samme bord på den samme stol.

Min søster og hendes kæreste har en Christiania cykel, som vi kørte tur på (læs: min kæreste kørte mig rundt i) hver aften, ved vandet. Helst med en is i hånden, og dynen med, hvis det blev sent <3

Det er i øvrigt hårdt det med at slappe af haha.. totalt mast kl tidligt den første aften! Det skal der også være plads til

 

 

2 kommentarer

 • Jeg kan rigtig godt lide dine billeder og spændende at blive lukket ind i dine tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • regitzebjergegaard

   Mange tak Christine 🙂 Jeg vil gøre mig umage for at lave lidt flere af de personlige indlæg her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøfsalat med grillet squash salat og kold bearnaise