Jeg har dårlig samvittighed, når jeg holder fri

En nat på Bernstorff Slot

Indlægget er sponsoreret og indeholder reklamelinks.

Det her indlæg har jeg virkelig glæder mig til at dele med jer! For jeg har været en tur på Bernstorff Slot – og hvis du ligesom jeg har en indre prinsesse, findes der ikke noget bedre end et slot, til lige at fodre den del vel 😉

Jeg knus elsker stilen Bernstorff Slot har udvendig. Hvis jeg nogensinde selv får muligheden for at designe en facade på mit hus, skulle det sandsynligvis se sådan ud! Jeg går jævnligt forbi, da jeg kun bor et par kilometer derfra.

Slottet blev 253 år i år, og ligger midt i en park, med samme navn. Det blev oprindeligt bygget som sommerbolig for Grev Bernstorf og købt af Kong Christian d. 8, som sommer recidens. Efterffølgende blev det brugt som uddannelsessted for beredskabsstyrelsen og først i 2009, blev det omdannet til Hotel og Konferencecenter. Når du går rundt på slottet, synes jeg man kan fornemme den lange historie. De har været tro mod stilen, når det gennem tiden er blevet shinet op, og ser ældre ud, på den charmerende måde.

 

I dag er det som sagt gjort tilgængelig for “almindelige” mennesker og kan klare alt bryllupper, til konferencer, kontorhotel, selskaber og hotel. Jeg selv har været til bryllup på slottet og det var uldtændig eventyrligt! Med værelsesnavne som Kongeværelset & Dronningeværelset, fuldt i loftet og vinduer der er mange meter høje, fremkommer en helt magisk stemning. Jeg ved også at Bernstorff Slot er et meget kompetent konference sted, med plads til både intime og store møder (20-100 personer) Og så er omgivelserne bare magiske, hvor der er kaffepauser på slottet eller frisk luft i slotsparken.

Ridderen finder du i kælderen, hvor gulvet er ternet, som det bør være på et slot.

Maden var ganske enkelt fantastisk – virkelig lækker. Vi fik rimmet torsk til forret, med sennepsmayo og rødbede. Til hovedret en mør og perfekt stegt hangersteak med smørstuvet skorzonnerrødder (så lækkert!) kartofler og sauce. Desserten var en glutenfri tilpasset cheesecake med skovbær sorbet. Og en god kop kaffe at slutte af på 🙂 Vær obs på at der ikke er aftensmad med til “almindelige” hotelophold. Der er kok i huset ved selskaber og konerencer.

Morgenen efter bød på en overdådig brunch – og det var endda hverdagsversionen, så jeg skal helt klart forbi en weekenden, hvor den får ekstra gas! Men jeg er altid ret solgt når der er æg, bacon, avocado, ost og grønt – og det var der i rigelige mængder.

Du kan finde priser og muligheder her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har dårlig samvittighed, når jeg holder fri