En nat på Bernstorff Slot

Grin, dans og vin i rigelige mængder

Indlægget indeholder reklame

Det har været lidt (meget stille) herinde… Og det skyldes jeg løber noget stærkt i øjeblikket! Der kommer snart et opsamlende indlæg – for i den her omgang, vil jeg lige dele min PRIDE med jer og give et godt tip med på vejen.

Jeg var nemlig inviteret af Barefoot Wine og Hans Just A/S . Barefoot vinproducent kender du helt sikkert, hvis du nogensinde har handlet vin i Netto. På flasken findes et fodaftryk fra en bar fod – og prisen er til at være med på, på en hverdagsaften, eller hvis man samler tøserne og ved der skal afsættes en flaske til hver 😉 Det er en af verdens mest solgte vine, og har været på markedet siden 1965. Vinen er fra Californien, og har som én af deres værdier, at være usnobbet. Om andet vin er snobbet, vil jeg ikke gøre mig klog på, men de har helt klart ramt noget i den balance de har fundet i deres druer til den pris det kan købes. Jeg smagte mig igennem hele kortet af rød, hvid, rosé og bobler (og det var så sådan, at jeg holdt mig kørende i højt gear fra kl 11 og morgenen til kl 03 om natten 😉 ) Min helt klare favorit er deres rosé, som smager af hyldeblomst og solbær. Jeg synes virkelig den er god, hvis man er til de søde roséer.

Jeg er på ingen måde vinkender – og slet ikke “snob” – jeg forholder mig til om jeg kan lide det. Min kæreste er dog uddannet somelier og jeg har derfor sammen med ham, smagt rigtig dyre vine, nogle helt fanatstiske og andre ikke. Jeg er begyndt at forstå hvad vin kan, når man behandler det godt og eventuelt sætter det sammen med det rette mad. Og jeg kan også godt se og smage, at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Men jeg kan også rigtig godt lide, at ting jeg holder af er tilgængelige – at jeg kan nyde noget når jeg vil: At jeg kan få en vin i den lokale netto til 50 kr, som smager godt. Gardinerne hænger ikke tungt i glasset, men sådan synes jeg heller ikke altid, at det behøver at være 🙂

Du får lige lidt billeder fra vores PRIDE – hvor jeg havde ondt i mavemusklerne to dage efter, fordi jeg havde grint og danset så meget, og glimmer steder jeg ikke vidste jeg kunne gemme glimmer i en uge efter!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En nat på Bernstorff Slot